A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Триває об'їзд закладів культур та освіти Красненської громади

Дата: 03.04.2021 22:44
Кількість переглядів: 806

Фото без опису??Відповідно реформи адміністративно-територіального устрою усі об’єкти культурної, освітньої сфери, які увійшли до складу Красненської громади, відповідно законодавства передані селищній громаді і нині вона здійснює управління ними.

????Щоб оцінити стан закладів культури та освіти, їх матеріальне забезпечення, цільове використання головний спеціаліст відділу культури, освіти, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради Ольга Мазур здійснила візит у села Острівчик-Пильний, Петричі, Куткір та Безброди.

????В ході об’їзду вона відвідала місцеві заклади культури, школи та бібліотеки. Оглянула приміщення закладів, їх матеріальний стан, поспілкувались з керівниками на предмет нагальних проблем, обговорили можливі шляхи вирішення тих чи інших питань.

??Заклади культури у селах Куткір та Петричі перебувають у хорошому стані, є звичайно чимало невеликих проблем, без цього нікуди, але враховуючи ентузіазм, хазяйновитість та сумлінне виконання своїх обов'язків керівництвом закладів, їх можна буде вирішити в недалекому майбутньому.

??Натомість будинки культур в селах Острівчик-Пильний, Балучин та Безброди наразі потребують величезних фінансових ресурсів. Те саме стосується і окремих сільських бібліотек.

????Головний спеціаліст відділу культури, освіти, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради Ольга Мазур під час спілкування з керівниками закладів культури та освіти наголосила, що закладам у селах потрібно активніше працювати, зокрема подаватись на оголошені грантові конкурси («Активуйся!», House of Europe» та інші), в яких можуть брати участь заклади, щоб отримати фінансову підтримку як з обласного бюджету, так із Європи.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь