A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська громада долучилась до міжнародної екологічної акції з озеленення планети

Дата: 16.04.2021 18:59
Кількість переглядів: 795

   Цього року у світі стартував цікавий проект «Greening of the Planet»????. Його ціль – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж країни у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами.????

?Приєднались до проєкту і наша Красненська громада. Ініціатором цього проекту в територіальній громаді стали громадська організація "Добро дій" (представник Андрій Сушкевич) та лісівники, які й надали посадковий матеріал, долучились до цієї важливої акції депутати та працівники Красненської селищної ради.

?Відповідно у п’ятницю, 16 квітня, на території Куткірського лісництва, Красненський селищний голова Роман Фурда, його заступник Андрій Лащук, секретар ради Світлана Дідух, секретар виконкому Богдан Глова спільно з учасниками акції, взяли активну участь у реалізації вищезазначеного проекту на території нашої громади. Загалом, висаджено 4300 саджанців звичайного дуба.

????«Це вдалий приклад, коли людина усвідомлює свою відповідальність за майбутнє своєї планети???? та своїх нащадків, сподіваємось це стане доброю традицією і в наступні роки????????, - зазначив на важливості акції Красненський селищний голова Роман Фурда.

????«Такий проєкт є надзвичайно корисним як для сьогодення, так і для майбутнього. Дуже приємно, що його масштаби стрімко розширюють. Маю надію, що цей захід змінить ставлення людей до навколишнього середовища і змусить їх думати про майбутнє», - висловив сподівання головний лісничий Ігор М’якуш.

????Зазначимо, що участь у проєкті взяли депутати: Ірина Гаєвська, Світлана Дідух, Антін Максимів, Анатолій Мандій, Степан Миляновський, Андрій Нестерович, Ігор Чуба, Володимир Шеремета, Володимир Юхима та Євген Ярема, а також громадська організація "Добро. дій" (Андрій Сушкевич з дружиною Надією); керівники та працівники відділів Красненської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь