A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Засідання виконавчого комітету: прийнято ряд важливих рішень

Дата: 23.04.2021 15:17
Кількість переглядів: 601

   В четвер, 22 квітня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, на якому було розглянуто ряд важливих питань,а саме:

  Насамперед утворили адміністративну комісію виконавчого комітету Красненської селищної ради, яка розглядатиме протоколи про адміністративні правопорушення на території Красненської селищної громади. Очолив комісію Андрій Лащук (заступник селищного голови). Заступником голови адміністративної комісії затвердили Богдана Глову (секретаря виконкому), а відповідальним секретарем адмінкомісії Романа Слівінського (начальника юридично-економічного відділу селищної ради). До складу комісії увійшли: Марціняк Едуард (староста Задвір’янського старостинського округу), Когут Мирослава (староста Мармузовицького старостинського округу), Виниченко Ірина (начальник загального відділу), Матвіюк Роман (головний спеціаліст загального відділу), Владика Мар’яна (начальник відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою – головний архітектор) і Романовський Орест (начальник Красненського СКП). Було зазначено, що адмінкомісія розглядатиме адмінпротоколи про адмінправопорушення, які складатимуть уповноважені особи, визначені ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відповідно виконком затвердив «Положення про адміністративну комісію виконавчого комітету Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області» та зразки документів адміністративної комісії: постанову про накладення адміністративного стягнення, постанову про закриття справи, протокол засідання адміністративної комісії, вимоги до справи адміністративної комісії, журнали обліку вхідної та вихідної кореспонденції адміністративної комісії та журнал обліку матеріалів про адміністративні правопорушення адмінкомісії.

 Окрім цього виконавчий комітет затвердив «Порядок фінансування видатків компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян усіма видами автомобільного транспорту загального користування на приміських та міжміських маршрутах на території Красненської територіальної громади», що дозволить забезпечити пільговий проїзд відповідних категорій громадян (учасникам бойових дій, сім’ям загиблих учасників бойових дій, інвалідам І-ІІ гр., багатодітним та іншим визначеним категоріям) усіма маршрутними автобусами по території Красненської територіальної громади.

 Затвердили перерахунок кошторисних призначень в межах головного розпорядника коштів, як це було передбачено рішенням сесії селищної ради від 23.12.2020р. № 17 «Про селищний бюджет Красненської територіальної громади Золочіського району на 2021 рік».

 Обговорили подання Буського підприємства водопровідно – каналізаційного господарства, яке наразі являється монополістом щодо водовідведення каналізаційних стоків, які перекачуються з селища Красне на очисні споруди до м. Буськ. Наразі ціни для смт. Красне у поданні Буського ПВКГ не були вищими ніж для споживачів м. Буськ, не дивлячись на значну відстань перекачки стоків з Красного до Буська. Окрім цього селищний голова Роман Фурда запропонував в рішенні виконкому доручити відділу соціального захисту населення Красненської селищної ради напрацювати механізм компенсацій для соціально незахищених верств населення, запропонувавши внесення відповідних змін та доповнень до профільних програм соціального захисту Красненської селищної територіальної громади.

 Також рішенням «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 08.04.2021р. №38 «Про використання печаток та штампів» ввели в дію печатку відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою Красненської селищної ради. Відповідальність за використання та збереження зазначеної печатки поклали на начальника відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою - головного архітектора.

 Ще розглянули заяви громадян та юридичних осіб про присвоєння та зміну поштових адрес.

 На завершення, члени виконкому обговорили питання критичної ситуації в деяких сім’ях соціально незахищених категорій. Окрім цього, селищний голова Роман Фурда поінформував членів виконкому про проведення тендеру щодо закупівлі автовишки та намірів придбати подрібнювач деревини з метою утилізації деревних відходів та застосування їх в опаленні освітніх закладів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь