A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Святкова Великодня фотозона з’явилась в Красному

Дата: 30.04.2021 22:08
Кількість переглядів: 1344

??Писанки, великодні деревця та квіти????: пасхальні інсталяції нагадують, що за декілька днів Великдень. В адміністративному центрі Красненської територіальної громади з’явилася святкова фотозона до Великодня, яка розташована біля фігури Матері Божої, що в місцевому скверику.

??Великдень – це не тільки найбільше релігійне свято православних християн, це й унікальна можливість долучитися до народних традицій та обрядів, які його супроводжують. Святкова фотозона облаштована різноманітними пасхальними крашанками, прикрашеними різнобарвними стрічками, квітами????????????, а поруч ще й розміститься лавочка.

??До створення такої краси долучились Красненський селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, розвитку туризму та спорту Ольга Мазур зі сім’єю, депутат селищної ради Ігор Чуба, який надав спонсорську допомогу, підприємці Андрій Гербут, Тетяна Корчинська, Ігор Майба та Богдан Владика, вчителі та школярі Красненської ЗОШ №1 (директор Ірина Чиж), Народний дім смт.Красне (т.в.о директора Ірина Сторонянська), депутат селищної ради Володимир Шеремета, працівники комунального підприємства (директор Орест Романовський), а також Уляна Кара (директор НД с.Куткір), Галина Ковальчук (бібліотекар с.Куткір), Наталія Худзяк (бібліотекар смт.Красне), Наталія Басараба (директор НД с.Безброди), які власноруч розмалювали?????????великі пасхальні крашанки.

????Фотозона радуватиме мешканців та гостей громади впродовж Великодніх свят. Тож, чекаємо святкові фото з хештегом #зі_світлим_святом_Великодня!

?Просимо всіх віднеслись із повагою до чужої творчої праці.?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь