A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 11.05.2021 17:13
Кількість переглядів: 510

Фото без опису ????У вівторок, 11 травня під головуванням Красненського селищного голови Романа Фурди відбулось чергове дев’яте засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, на якому розглянуто ряд важливих питань.

???? Зокрема, прийняли рішення про відзначення «Свята героїв» та проведення Фестивалю щасливої родини «Всі разом за сім’ю» в неділю 23 травня 2021 року в смт. Красне в рамках селищної Програми відновлення, збереження національної пам'яті, проведення офіційних та протокольних заходів та відзначення державних свят у Красненській селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 25.02.2021 №103 та Програми розвитку культури Красненської територіальної громади на 2021рік, затвердженої рішенням селищної ради від 25.02.2021 №104.

????Якщо в першій половині дня 23 травня заплановано патріотичний велопробіг та молебень на могилі Борцям за Волю України, могилі останнього головнокомандувача УПА генерал-хорунжого Василя Кука та символічного пам’ятного знаку Героям «Небесної сотні», то у другій половині дня проведення заходу відбуватиметься на Привокзальній площі смт. Красне. Виконком дав дозвіл для розміщення сцени та інших тимчасових об’єктів, що будуть задіяні в рамках проведення заходу з 13 год. до 21 год., звісно з дотриманням карантинних норм.

????Також, за умови дотримання тих же протиепідеміологічних норм, дано дозвіл на проведення дитячого заходу з використанням атракціону «Юність». Даний атракціон дозволено з 13 год. до 21 год. в наступних населених пунктах: с. Куткір – 11.05.21, с. Мармузовичі – 12.05.21., с. Сторонибаби – 13.05.21, смт. Красне – 23.05.21., с. Полоничі – 27.06.21.

????Окрім цього, результативно розглянули заяви жителів населених пунктів Красненської територіальної громади щодо присвоєння поштової адреси.

???? На завершення голова виконавчого комітету Роман Фурда обговорив з членами виконкому, зокрема і старостами обох старостинських округів, різноманітні важливі питання життєдіяльності територіальної громади, а саме: методи боротьби з розповсюдженням шкідливої рослини Борщівника Сосновського (тут цінні поради надали фермери, які є членами виконкому), напрацювання важливих програм, які заплановані на розгляд чергової сесії Красненської селищної ради, та їх схвалення на наступному засіданні виконкому, питання доріг, освітлення вулиць, вивезення твердих побутових відходів, а також шляхи вирішення проблеми екологічних забруднень.

???? Засідання виконкому пройшло конструктивно з ефективним обговоренням шляхів вирішення цієї чи іншої проблеми Красненської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь