A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Депутати Красненської селищної ради прийняли звернення до в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Івану Юрику та директора регіональної філії «Львівська залізниця» Юрія Іщука щодо проблеми зупинки приміського поїзда Рівне-Львів №804Ш

Дата: 25.05.2021 14:14
Кількість переглядів: 821

Фото без описуПодаємо текст звернення:

?Голові правління АТ «Укрзалізниця» Володимиру Жмаку

? в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Івану Юрику

Копія:

?Міністру інфраструктури України О.Курбаков

?Народним депутатам України

Тарасу Батенку та Михайлу Бондару

?Голові Львівської ОДА Максиму Козицькому ?Голові Львівської обласної ради Ірині Гримак ?В.о. голови Золочівської районної ради Івану Закалі

З В Е Р Н Е Н Н Я

щодо проблеми зупинки приміського поїзда Рівне-Львів № 804Ш

?? Ми, депутати Красненської селищної ради селищної територіальної громади підтримуємо жителів села Задвір’я Красненської територіальної громади Золочівського району Львівської області, які звернулись з проханням про можливість зупинки приміського поїзда Рівне-Львів № 804Ш на станції Задвір’я. Час відправлення зі станції Красне 8:50. В селі проживають майже 2000 осіб.

?? У своїх зверненнях громадяни наголошують, що саме залізничне сполучення є основою, адже чимало населених пунктів Красненської ТГ розташовані біля залізничної колії, і багато мешканців сіл працюють переважно в обласному центрі місті Львові, а також 34 педагогічних працівників доїжджають на роботу в Задвір’янський ОЗЗСО І-ІІІ ст.

 У зв’язку із змінами у графіках руху приміських поїздів (закриттям декількох маршрутів) в першу чергу страждають соціально-вразливі верстви населення, яким стало важче добиратись в тому числі у медичні заклади.

?? Окрім цього, хочемо вкотре зазначити, що Красненська селищна рада прийняла місцеву програму компенсацій за перевезення пільгових категорій населення і до прикладу на першому пленарному засіданні 6 сесії від 25 лютого 2021р. у рішенні №106 «Про скерування вільного залишку коштів селищного бюджету, який утворився на 01.01.2021» виділено 300000 грн. для компенсацій за перевезення пасажирів пільгових категорій саме залізничним транспортом. І в подальшому плануємо співпрацювати з управлінням залізниці у вирішенні зазначених питань. Проте, якщо триватиме скорочення маршрутів приміських поїздів, співпраця органів місцевого самоврядування з керівництвом залізниці буде ускладнена.

?? Враховуючи вищевикладене, просимо дозволити зупинку приміського поїзда Рівне-Львів № 804Ш, на станції Задвір’я. Час відправлення цього приміського поїзда зі станції Красне 8:50.

Сподіваємось на співпрацю та розуміння.?

З повагою, селищний голова Роман Фурда


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь