A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненський селищний голова Роман Фурда відвідав діток із соціально незахищених сімей громади та вручив їм подарунки

Дата: 01.06.2021 18:06
Кількість переглядів: 510

Фото без опису??У Міжнародний день захисту дітей, Красненський селищний голова Роман Фурда завітав до дітей, які виховуються у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах та кризових ситуаціях, що на території Красненської територіальної громади.

??В день власного свята діти отримали розвиваючі книги, іграшки, розмальовки, фарби, кольорові олівці, пазли, блокноти та багато іншого????????.

??Діти дякували за подарунки та із захопленням розповідали селищному голові про свої найзаповітніші мрії та творчі здібності.

??Як зазначив селищний голова Роман Фурда:

«Перший літній день – це не тільки веселе свято для самих дітлахів, це і нагадування суспільству? про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками???? і громадянами своєї країни????????. Дитинство завжди прекрасне. Діти – наші квіти????, вони найкращі, вони найрідніші. Завдання кожного з нас – зробити все можливе, щоб діти були здоровими та щасливими!».

??Вразливість сімей посилюється тим, що непоодинокими є випадки втрати батьками роботи або постійного доходу, що призводить до обмеженості ресурсів сімей для забезпечення прав дітей.

??З усіма батьками дітей проведено профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків.

????Загалом, подарунки отримали 13 сімей, де виховуються понад 40 дітей віком від 3 до 14 років з населених пунктів смт.Красне, с.Куткір, с.Полоничі, с.Задвір’я, с.Мармузовичі.

????Щоб сяяли обличчя малечі радісними та щасливими посмішками, давайте разом сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь