A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Дітям із соціально незахищених сімей Задвір’янського та Мармузовицького старостинських округів вручили подарунки

Дата: 01.06.2021 18:12
Кількість переглядів: 517

Фото без опису??Дітям із соціально незахищених сімей Задвір’янського та Мармузовицького старостинських округів вручили подарунки????

????З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, який щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни????????, тому у Задвір’янському та Мармузовицькому старостинських округах не забули привітати подарунками маленьких мешканців, які виховуються у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах та кризових ситуаціях.

????Відтак, на території Задвір’янського старостинського округу, секретар ради Світлана Дідух спільно з старостою Едуардом Марціняком та головним спеціалістом відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Ольгою Мазур завітали до таких дітлахів та вручили їм святкові подарунки????. Дітям побажали щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, радісного та змістовного літнього відпочинку????.

????На території Мармузовицького старостинського округу староста Мирослава Когут, від імені голови Красненського селищного голови Романа Фурди, привітала малечу святковими подарунками та побажала їм передусім міцного здоров’я, щасливого дитинства і можливостей для самореалізації.

????Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, ми виховуємо достойних нащадків. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей наших дітей, забезпечити їм належний рівень виховання та дотримання їхніх прав????.

?Зазначимо, що загалом на території Красненської територіальної громади подарунки отримали 13 сімей, де виховуються понад 40 дітей, віком від 3 до 14 років.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь