A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Шановні парафіяни церкви св.Володимира у смт. Красне!

Дата: 02.06.2021 09:16
Кількість переглядів: 808

Фото без опису ????Щиро вітаю Вас з нагоди 30-річчя закладення і посвячення наріжного каменю під будову УАПЦ св.Володимира Великого, що в смт.Красне. Саме 2 червня 1991 року сталась визначна подія, яка увійшла в історію селища Красне.

?Свою душу і серце вклав у будівництво храму отець Ярослав Ступінський. У будівництві церкви тоді взяли участь близько 700 дворів селища (це майже 3 тис парафіян церкви). Вони і ж робили пожертвування на побудову храму. У другій половині 1997 і до Різдва Христового 1998 року художниками зі Львова Йосифом Наконечним, Петром Беднарським і малярами Іваном Волошином та Михайлом Віндишем було розмальовано церкву. Після цього позолочено іконостас.

????За останні роки церква св.Володимира Великого стала виглядати величною, що додає віри в диво. Заспокоює, якщо ви шукаєте душевної гармонії. Наділяє силою????, якщо ви зневірилися через буденні проблеми. Тут панує особлива атмосфера, яку варто відчути і ввібрати у себе??.

????З нагоди визначної дати хочу побажати парафіянам церкви та їхнім родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації всіх планів. Хай незгасне світло віри і високе покровительство святого буде завжди із вами та вашими родинами????.

????Хай Господь дарує кожному з Вас радість і мир, зміцнює у витривалості й вірі, захистить у годину негоди своїм покровом і збереже народ України у любові, вірі та єдності!????????

/Красненський селищний голова Роман ФУРДА/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь