Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Шановні парафіяни церкви св.Володимира у смт. Красне!

Дата: 02.06.2021 09:16
Кількість переглядів: 836

Фото без опису ????Щиро вітаю Вас з нагоди 30-річчя закладення і посвячення наріжного каменю під будову УАПЦ св.Володимира Великого, що в смт.Красне. Саме 2 червня 1991 року сталась визначна подія, яка увійшла в історію селища Красне.

?Свою душу і серце вклав у будівництво храму отець Ярослав Ступінський. У будівництві церкви тоді взяли участь близько 700 дворів селища (це майже 3 тис парафіян церкви). Вони і ж робили пожертвування на побудову храму. У другій половині 1997 і до Різдва Христового 1998 року художниками зі Львова Йосифом Наконечним, Петром Беднарським і малярами Іваном Волошином та Михайлом Віндишем було розмальовано церкву. Після цього позолочено іконостас.

????За останні роки церква св.Володимира Великого стала виглядати величною, що додає віри в диво. Заспокоює, якщо ви шукаєте душевної гармонії. Наділяє силою????, якщо ви зневірилися через буденні проблеми. Тут панує особлива атмосфера, яку варто відчути і ввібрати у себе??.

????З нагоди визначної дати хочу побажати парафіянам церкви та їхнім родинам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації всіх планів. Хай незгасне світло віри і високе покровительство святого буде завжди із вами та вашими родинами????.

????Хай Господь дарує кожному з Вас радість і мир, зміцнює у витривалості й вірі, захистить у годину негоди своїм покровом і збереже народ України у любові, вірі та єдності!????????

/Красненський селищний голова Роман ФУРДА/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь