A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Керівник Львівського обласного центру ЕМД та МК вручив селищному голові Роману Фурді Почесну грамоту

Дата: 16.06.2021 14:18
Кількість переглядів: 451

Сьогодні керівник Львівського обласного центру Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько завітав до селищної ради, де вручив Почесну грамоту Красненському селищному голові Роману Фурді за вагомий внесок у розвиток Екстреної медичної допомоги Львівщини.Фото без опису

  «Від імені центру Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Львівської області ми привітали з днем медика двох людей на Бущині, які активно долучились до формування Буської станції, формування якісних умов перебування наших бригад. Це – Красненський селищний голова Роман Фурда, який раніше будучи на посаді заступника голови Буської райради максимально сприяв реалізації проекту розвитку медичної допомоги, та Керівник Буської ЦРЛ Володимир Замроз. Завдяки плідній співпраці Центру з місцевою владою реалізовано кращі умови перебування для наших бригад, відпочинку тощо. На сьогоднішній день Пункт екстреної медичної допомоги «Буськ» відповідає всім європейським стандартам», - розповів керівник Львівського обласного центру Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

Фото без описуКрасненський селищний голова Роман Фурда висловив слова вдячності за спільну плідну роботу та за чашкою запашної кави обговорили подальші плани розвитку екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь