A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: про зміни до селищного бюджету, дороги, аварійні дерева та мистецькі проекти

Дата: 18.06.2021 14:14
Кількість переглядів: 444

??Вчора, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради під головуванням селищного голови Романа Фурди, де було розглянуто ряд важливих питань життєдільності громади.

??Насамперед розпочали з питання про внесення змін до показників селищного бюджету Красненської територіальної громади Золочівського району на 2021 рік в межах якого підтвердили виділення з обласного бюджету відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради по КПКВ 0614082 «Інші заходи в галузі культури і мистецтва» коштів в сумі 18 000 гривень на виконання проєкту «Культурно-мистецьке таборування для населення сільської місцевості та “Веселі канікули” християнсько-мистецького спрямування». По даному проекті перемогу в обласному конкурсі «Активуйся» здобула МГО «Шлях до змін» в с. Полоничі.

??Також згідно рішення селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій члени виконкому підтримали виділення 50 тис. грн.. на поповнення матеріально-технічного резерву, а саме на закупівлю паливо-мастильних матеріалів для надзвичайних ситуацій.

??Також прийняли рішення зареєструвати за Красненською селищною радою право комунальної власності на будівлю нежитлового приміщення в смт. Красне по вул. Грушевського, 8 (колишня аптека), яку заплановано відремонтувати з метою розміщення Центру надання адміністративних послуг.

??Затвердили акти обстеження стану зелених насаджень та надали дозвіл Красненському комунальному підприємству на зріз аварійних дерев згідно поданих заяв: на території кладовища смт.Красне по вул.Куткірська, на території кладовища селі Сторонибаби та в селі Куткір по вул.Галицька, біля церкви Преображення Господнього. Відповідно зобов’язали Красненське комунальне підприємство перед початком робіт одержати ордер на знесення зелених насаджень та забезпечити наведення санітарного порядку після проведення робіт. Селищний голова Роман Фурда повідомив, що аварійні дерева біля залізничного переїзду в смт. Красне пообіцяли зрізати представники залізниці і на даний час виготовляють відповідну документацію.

??Розглянули пропозиції ТзОВ «Сількомунгосп» опубліковані в часописі «Воля народу» 3 червня 2021р. Члени виконкому зауважили, що тарифи на водопостачання «Сількомунгоспом» за 1 куб. на 5 грн. менші, а на водовідведення на 10 грн. дешевші за тарифи Буського ПВКГ.

??Окрім цього розглянули заяви громадян про присвоєння поштових адрес житловим будинкам та прийняли відповідні рішення.

??Було обговорено і шляхи вирішення важливих питань Красненської селищної територіальної громади. Щодо використання новопридбаної вишки, Роман Фурда повідомив, що на даний час триває процедура реєстрації транспортного засобу. Окрім цього водій повинен пройти профільні навчання та отримати відповідні дозволи.

??Обговорили питання ремонтів доріг. Було зауважено, що нажаль усі дороги державного, обласного та районного значення, які з’єднують населені пункти територіальної громади не є в підпорядкуванні Красненської селищної ради, тому селищна рада неодноразово звертається до власників та балансоутримувачів цих доріг з проханням їх відремонтувати, постійно звертаючи увагу на аварійні ділянки. Селищний голова Роман Фурда поінформував, що Львівська обласна державна адміністрація пообіцяла провести ремонт дороги районного значення С140211 Красне-Утішків та С140206 Красне-Чемеринці починаючи з села Мармузовичі через Скнилів та Бортків. Повідомив Роман Фурда і про звернення до Служби автомобільних доріг у Львівській області щодо ремонту дороги державного значення Т1806 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни, а саме аварійної ділянки Красне-Русилів.

??Загалом члени виконкому активно обговорювали важливі для громади питання та конструктивно приймали рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь