A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Декан Буського деканату УГКЦ отець Володимир Залуцький передав селищному голові Роману Фурді вітання від єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії Української Греко-Католицької Церкви Михайла (Михаїла) Колтуна

Дата: 01.07.2021 16:16
Кількість переглядів: 899

Фото без опису??Від імені єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії Української Греко-Католицької Церкви Михайла (Михаїла) Колтуна, декан Буського деканату УГКЦ отець Володимир Залуцький зі села Полоничі, сьогодні завітав до селищного голови Романа Фурди для вручення офіційного запрошення для участі у конференції «Церква і суспільство», що планується відбутись 13 липня 2021 року в місті Жовква.

??«З огляду на новоутворені територіальні громади, організація яких займає неопереседковане відношення до вірних релігійних громад, для того маємо причину висловити вчення Церкви в імені наших вірних і взаємодіяти у розбудові всестороннього розвитку та ефективному втілені усіх наших суспільних зусиль в розбудові нашої Держави. Тому Вельмишановний пане Голово, запрошуємо Вас взяти участь у конференції на тему: «Церква і суспільство», - йдеться у запрошенні.

??Участь у конференції візьміть десятки представників релігійних організацій, голови територіальних громад, представники обласної ради, громадськість тощо.

??Мета конференції полягає у всесторонньому та інтелектуальному осмисленні, яка роль релігійних організацій та суспільства.

??Селищний голова Роман Фурда подякував за запрошення і зазначив, що церква має продовжувати об’єднувати Україну любов’ю і молитвою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь