A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

З селищного бюджету виділено півмільйона гривень на здійснення заходів пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки закладах освіти

Дата: 05.07.2021 14:57
Кількість переглядів: 502

Фото без опису??Сьогодні селищний голова Роман Фурда взяв участь в робочій нараді з керівництвом Золочівської РДА, ГУ ДСНС України у Львівській області, головами територіальних громад щодо питань здійснення протипожежних заходів у закладах, охорони здоров’я, освіти та культури.

??Під час проведення наради був проведений аналіз стану пожежної безпеки у закладах охорони здоров’я та соціального захисту району.

?Як розповів Красненський селищний голова Роман Фурда, щоб забезпечити належний рівень протипожежного захисту на об’єктах освіти на останній сесії селищної ради, що відбулась 29 червня, на здійснення заходів пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки з селищного бюджету було виділено 500 тис. грн.

????«Зношеність обладнання, відсутність або несправність автоматичних систем протипожежного захисту, потреба в заміні або ремонті системи електропостачання та дообладнані первинними засобами пожежогасіння характерне для всіх закладів і потребує значних коштів. Виділені зазначені кошти спрямуємо для усунення недоліків. Тривають планові інструктажі працівників з питань пожежної безпеки, техногенної безпеки та інструктажі з охорони праці. Відповідальними особами закладів освіти проводиться огляд приміщень та територій щодо дотримання протипожежного режиму, здійснюються перевірки первинних засобів пожежогасіння. Безпека – понад усе!», - зазначив селищний голова Роман Фурда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь