Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: прийнято ряд надважливих питань

Дата: 09.07.2021 22:51
Кількість переглядів: 447

Фото без опису??Сьогодні 9 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, яке провів селищний голова Роман Фурда. Детально розглянуто важливі питання життєдіяльності громади, а саме:

?Розпочали з питання схвалення проекту рішення Красненської селищної ради «Про внесення змін та доповнень до показників селищного бюджету територіальної громади на 2021 рік», в межах якого схвалили кошти обласного бюджету, що надійшли на реалізацію мікропроєктів Красненської територіальної громади в сумі 428257 грн. А саме на реконструкцію вуличного освітлення вул. Сонячна №17-29, Бужна, Бічна, Дольна, Шевченка, Франка с. Сторонибаби Львівської області КТП-56 в сумі 178857 грн., та на створення сприятливих умов для функціонування Народного дому села Скнилів Золочівського району Львівської області (заміна покрівлі, капітальний ремонт) в сумі 249400 грн. До цієї суми Красненською селищною радою попередньо на реалізацію зазначених мікропроектів було виділено майже 200 тис. грн..

?На встановлення вікон у Куткірській школі підтримано виділити 143 512 грн., оскільки по даній школі був поданий мікропроєкт місцевих ініціатив, правда не здобув перемоги в обласному конкурсі, але за ініціативу отримано підтримку від селищної ради.

Фото без опису? На заходи з пожежної безпеки по школах підтримано виділити додатково 471 тис. грн. (до цього було виділено 500 тис.) та на аналогічні заходи по садочках 216 тис. грн.. Також підтримали виділити з селищного бюджету додатково 30 тис грн. на підтримку футбольних команд (до цього було виділено 90 тис. грн..), 9 тис. грн. на членські внески до асоціації громад України, та на виконання програми підтримки Станиці Красне ГО «Пласт» ще 6 тис. грн. (до цього було виділено більше 11 тис. грн.).

?Окрім цього, на заходи по охороні та раціонального використання земель підтримано виділити 24 тис. грн.. Роман Фурда наголосив, що мова іде про очищення каналів в межах протипаводкових заходів.

?З метою отримання нового автобуса «школярик» підтримано виділення співфінансування 240 тис. грн., решта виділяє область. На оплату електроенергії 50 тис. грн., на оплату пільг на ЖКП 40 тис. грн. і ще 5 тис. на заходи культури.

Фото без опису?З метою придбання кущорізу, дискової косарки та багатофункціонального трактора (на даний час з функціями обкошення) підтримано додати 101 тис. грн. на поповнення статутного капіталу Красненського СКП, на що особливу увагу звернув головуючий Роман Фурда.

??Схвалили проект рішення Красненської селищної ради «Про підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад», яка обіцяє підтримку органам місцевого самоврядування у відстоюванні своїх питань перед органами державної влади.

??Підтримали Програму забезпечення безпеки учасників судового процесу під час розгляду справ, підтримання громадського порядку, схвалили проект рішення Про встановлення місцевих податків і зборів, які вводяться однакові по усіх селах і спонукають до реєстрації земельних ділянок.

??На завершення плідно розглянули заяви про присвоєння поштових адрес житловим будинкам громадян. Усі заяви задоволено.

?Члени виконкому працювали оперативно та плідно беручи активну участь в обговоренні важливих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь