A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Польська гміна Ceglow висловила наміри про співпрацю з Красненською громадою

Дата: 12.07.2021 14:30
Кількість переглядів: 591

Фото без опису??Листа про співпрацю від очільника гміни, розташованої за 405 км від селища Красне, представники польської делегації передали керівництву селищної ради. Дана співпраця стане новим поштовхом для розвитку Красненської територіальної громади.

????У листі за підписом мера комуни Цеглов Марціна Ухмана йдеться:

?«Ми переконані, що міжнародна співпраця регіонів є важливим інструментом для створення нових і, перш за все, дружніх міжрегіональних відносин у Європі. Наша головна мета – налагодити та поглибити контакти між нашими громадами.

??Ми сподіваємось, що угода наших органів місцевого самоврядування принесе очікувані результати у досягненні спільних цілей, що призведе до спільних планів та реалізації запланованих проектів. Ми віримо, що встановлення взаємної співпраці між нашою гміною та Красненською громадою створить основу для розвитку обох органів місцевого самоврядування на різних рівнях, включаючи економічний та соціальний. Більше того, це дозволить вам дізнатись про історію, культуру, традиції та звичаї обох регіонів.

??В рамках співпраці з місцевими органами влади ми хотіли б провести обмін досвідом, включаючи судовий процес та спосіб роботи. Важливим елементом нашого партнерства може бути також підтримка контактів між школами та неурядовими організаціями, особливо в таких сферах: культурні обміни, співпраця, молодіжний обмін, художня майстерність, туризм, спорт та просування по службі.

??Комуга Цеглоу розташована в Центральній Польщі, у східній частині Мазовецького воєводства, в Мінському повіті. Відстань між Цегловим та Красним становить 450 км (час у дорозі 5 годин 30 хвилин). Коротка відстань та хороше транспортне сполучення, безумовно, сприятимуть нашим частим економічним та туристичним контактам.

??Підводячи підсумок, я сподіваюся, що цей документ у майбутньому стане основою для підписання угоди про парнерство між нашими органами місцевого самоврядування».

?У свою чергу, Красненська селищна рада висловила готовність прийняти пропозицію польських колег щодо співпраці.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь