A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Засідання виконкому: про кошти, проєкти та транспорт

Дата: 29.07.2021 12:06
Кількість переглядів: 508

Фото без опису    У першому питанні секретар виконкому Богдан Глова повідомив про перемогу в державному конкурсі проектів «Реалізація заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості». Відповідно з державного бюджету на реалізацію зазначеного проекту було скеровано 69000 грн.. Для подальшої реалізації проекту, дана сума була підтверджена рішенням виконавчого комітету по КПКВ 0117540. Також, по КПКВ 0112010 «Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню» рішенням виконавчого комітету було скеровано 52 500 грн.
    Одноголосно члени виконкому позитивно вирішили усі подані заяви громадян про присвоєння поштової адреси житловим будинкам та іншим об’єктам нерухомого майна.

   Окрім цього, селищний голова Роман Фурда поінформував членів виконкому про виготовлення окремих ящиків на пластик та скло з метою сортування та вивезення твердих побутових відходів. З цією метою ремонтується причіп.         Фото без описуТакож проводиться ремонт трактора Т-40, який перебував у неробочому стані, а саме ремонтують мотор, мости, замінюють колеса. 
    Було поінформовано, що подрібнювач щепи задіяний на території школи №2 смт. Кране для очистки території, де буде встановлено спортивний майданчик з твердим покриттям. Також розпочались роботи по ремонті тротуару до Красненської ЗЗСО І-ІІІ ст. №2. Зазначено, що на даний час триває закупівля кущорізів та роторної косарки на які попередньо були виділені кошти, що дасть можливість якісно підстригти кущі та покосити територію. Обговорювалась можливість закупівлі ручного тримера-косарки для пожежної частини в селі Бортків. 
   Наголошено що на державний конкурс ДФРР подано здійснення ремонту приміщень для облаштування дитячого садка в с. Задвір’я вартістю біля 15 млн. грн.. Готується ПКД на НД села Мармузовичі. Обговорювали можливість ремонту спортивного залу в с. Мармузовичі, а саме можливості подачі зазначеного об’єкту на обласний соцеконом, та ремонту площі біля пам’ятника Трасу Шевченку в селі Задвір’я шляхом подачі цього об’єкту на обласний конкурс мікропроектів, оскільки місцевий підприємець погоджується співфінансувати зазначений об’єкт до 50% вартості.  
  Обговорили і ситуацію з ремонтом доріг. Проблема залишається з дорогами районного, обласного та державного значення. Зауважено, що на дорозі Красне-Утішків С140211 був вирізаний асфальт, та не усі вирізані ями залатані. Роман Фурда повідомив, що спробує з’ясувати дане питання у виконавчих органів влади, оскільки замовник робіт профільний департамент Львівської ОДА, як і по дорозі Красне-Чемеринці С140206. Проте, як зазначено, найбільше скарг водіїв надходять щодо ділянки дороги Красне-Русилів, яка в підпорядкуванні Служби автомобільних доріг у Львівській області. Як зазначив селищний голова щодо цього Красненська селищна рада неодноразово зверталась до власників та балансоутримувачів цієї дороги Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни Т1806. Селищного голову повідомили про підготовку проекту щодо капітального ремонту цієї ділянки протяжністю 2,2 км. Органи виконавчої влади повідомляють органам місцевого самоврядування, що після завершення проекту буде проведено тендер та розпочаті роботи. Чи буде це цього року в адміністрації не підтвердили. Красненська селищна рада просить якнайшвидше розпочати роботи, адже дана ділянка аварійна. 
Фото без опису   Піднялось питання заїзду маршруток в село Полтва, які курсують зі Львова до Глинян та навпаки, а також в села Богданівка та Полоничі, які доїжджають на даний час лише до села Задвір’я. Роман Фурда повідомив про підготовку зазначених звернень до Львівської ОДА, оскільки усі маршрути з населених пунктів ТГ до Львова затверджує Львівська обласна адміністрація, а в межах Золочівського району Золочівська РДА і проводять відповідно тендери.   
  Загалом на засіданні присутні члени виконкому активно обговорювали усі важливі питання та надавали власні суттєві пропозиції.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь