A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

День села в Полоничі: свято вдалось

Дата: 03.08.2021 18:06
Кількість переглядів: 711

Фото без опису??Вже стало доброю традицією, що в першу неділю серпня мешканці села Полоничі святкують День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу та цінні поради батька.

??Недільної днини село, як завжди, радо зустрічало гостей, серед них - староста Задвір’янського старостинського округу Едуард Марціняк та депутат Красненської селищної ради Андрій Нестерович.

??В рамках відзначення свята завершив свою роботу християнський табір при парафії Св.Архистратига Михаїла (о.Володимир Залуцький) «Веселі канікули з Богом», який налічував понад 70 дітей.

??Організатори до урочистого концерту підійшли з творчістю. Готувалися серйозно, адже цьогорічна тематика свята – сало. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан, колективи тішили своїм співом, а дітки демонстрували як співочі, так і танцювальні номери, таборові команди представляли творчі номери, які повинні були самотужки написати та відтворити.

??На святі для дітей працювали атракціони, проводились різні конкурси.

??Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні на все село лунали весь день, не завадили і погодні умови. Працювали дитячі атракціони: гірки, батути, продавали солодку вату та попкорм. Багато дитячого сміху та емоцій подарувало пінне шоу, яке було сюрпризом та подарунком для діток на завершення табору.

?На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці с.Полоничі вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Це ще раз стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

?Варто подякувати всім, хто долучився до свята, яке щоразу об'єднує жителів і наповнює серця гордістю за рідну землю і людей, які тут працюють.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь