Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Полтві святково відзначили День села

Дата: 03.08.2021 18:30
Кількість переглядів: 1007

Фото без опису?У суботу, 31 липня яскравим дійством стало святкування Дня села Полтва. Цього року селу виповнилось 594 роки з дня заснування.

??Директор НД с.Полтва Ярослав Кришталь разом з бібліотекарем Ільчишин Н.З. та колективом "Мальфа Полтва" провели велику програму “Село моє, колиска мого роду “.

??В цей день село, радо зустрічало гостей у Народному домі м.Глиняни. Директор Олександра Томків — Кушка. Дівчата представили чудові показові номери. Раді були бачити Юлію Лоїк — Новак, яка виконала пісню та побажала односельчанам “Многая літа”.

??Були раді вітати локацію танцювальної студії М-ДЕНС ПОЛТВА (кер. Мрія Макогонська).

??Народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного, не зважаючи на погодні умови були розміщена фото -зона. Малеча гарно проводила час на дитячій галявині. Вже у вечері запрацювала польова кухня до якої долучились наші підприємці родина Роман та Оксана Анклевич, пані Галина Ярощук. Завершилось святкування драйвовими танцями під живу музику та феєрверком.

??День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями й славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини.

??Цікава феєрія, організована в громаді з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей с. Полтва

??Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села !

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь