Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: про важливі рішення для громади

Дата: 11.08.2021 18:19
Кількість переглядів: 566

Фото без опису??Сьогодні, 11 серпня відбулось чергове насичене засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, яке провів селищний голова Роман Фурда. Члени виконкому успішно розглянули ряд важливих питань.
??Першим питанням схвалили проект рішення Красненської селищної ради «Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік», а саме:

?Підтвердили кошти з держбюджету по програмі «Нова українська школа» в сумі 987 640 грн. З місцевого бюджету по цій програмі схвалили співфінансування 99 тис. грн. (закупівля засобів навчання, меблів тощо…), а також 100 тис. грн. для відділу освіти на закупівлю вікон.

?Підтвердили кошти з обласного бюджету в сумі 249997 грн. згідно конкурсу проєктів місцевих ініціатив на капітальний ремонт спортивного залу Задвір’янської школи. Співфінансування на цей об’єкт з місцевого бюджету схвалили 177085 грн. з перевиконання дохідної частини спецфонду за 7 місяців.

?Ще 160 тис. грн. додатково схвалено для придбання шкільного автобуса;Фото без опису

?30 тис. грн. схвалено на фінансову підтримку футбольних команд;

?10 тис. грн. на виконання програми забезпечення безпеки учасників судового процесу;

?91 тис.грн. – програмне забезпечення по обробці інформації місцевих рад,

?10 тис. 20 грн. – на співфінансування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19.

?Для садочків схвалили 100 тис. грн. на придбання продуктів харчування та

?10,5 тис. грн. на проведення експертизи ПКД бібліотеки ім. І. Тиктора смт. Красне.

??Наступним питанням схвалили проект рішення Красненської селищної ради «Про створення сектору «Служба у справах дітей Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області» та затвердження Положення про сектор служби у справах дітей», оскільки в адміністраціях службу у справах дітей, яка є надзвичайно важливою, ліквідовують. Члени виконкому зауважили, що це чергове питання, яке з себе скидають органи виконавчої влади на місцеве самоврядування. Через це було схвалено і проект рішення Красненської селищної ради про внесення змін та доповнень до структури та штатного розпису.

??Вдосконалили також положення про відділи і сектори, зокрема і положення про старосту села (сіл) схваливши відповідні проекти рішення. Зміни до Положення про Відділ архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою Красненської селищної ради дозволить оперативніше опрацьовувати, приймати рішення та реєструвати зміни адрес об’єктам нерухомого майна.

??Розширили робочу групу з розробки Стратегії розвитку Красненської територіальної громади Золочівського району Львівської області на 2021-2023 роки, схваливши відповідний проект рішення, а також схвалили типову угоду про соціальне партнерство, що дасть можливість залучати бізнес-партнерів до розбудови інфраструктури Красненської селищної територіальної громади.Фото без опису

??Схвалили проект рішення Красненської селищної ради «Про оголошення конкурсу та затвердження складу Конкурсної комісії для проведення конкурсу проектів місцевих ініціатив у Красненській селищній раді Золочівського району Львівської області на 2021 рік». Це дасть можливість проводити свій конкурс місцевих ініціатив аналогічний обласному, зокрема залучати проекти від громадськості на що вже заклали 150 тис. грн.

??З метою ефективного проведення конкурсу про призначення на посаду директора закладу загальної середньої освіти (ЗЗСО) на території Красненської громади, схвалили відповідні пропозиції до рішення.

??Схвалили проект рішення Красненської селищної ради «Про відкриття відділення з настільного тенісу на базі ДЮСШ «Авангард» Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області». Головуючий Роман Фурда повідомив про потребу організувати довезення дітей до села Мармузовичі для участі у цікавих секціях спортивної школи, задіявши шкільні автобуси.

??Також надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації за робочим проектом: «Реконструкція вуличного освітлення вул.Сонячна № 17-29, Бужна, Бічна, Дольна, Шевченка, Франка, с. Сторонибаби Львівської області КТП-56», враховуючи участь в конкурсі місцевих ініціатив.

??Задоволено заяву про присвоєння поштової адреси житловому будинку.

?Також селищний голова Роман Фурда повідомив членів виконкому про пошук земельної ділянки для розміщення індустріального парку з метою розвитку промисловості на території Красненської ТГ. Інвесторів цікавить розміщення, доступ до комунікацій. Наприклид інвестора з організації виробництва кондиціонерів до електроавтомобілів цікавить ділянка не менше 6 га., 1 мегават електроенергії, наявність робочої сили, кількість населення, дорожнє та залізничне сполучення. Є бажаючі розміщувати сонячні панелі, але також хочуть певних умов. Усі питання вивчаються. Мета збільшити дохідну частину бюджету, кількість робочих місць, але не зашкодити екології.

??Було згадано і за молочний кооператив з Канадськими інвестиціями поблизу Утішкова, де планується від 25 до 50 робочих місць.

??Наголошено, що Красненська селищна рада разом з шістьма громадами області перемогла в обласному конкурсі з надання підтримки у розробці інвестиційних паспортів територіальних громад.

??Засідання пройшло активно та ефективно з обговоренням різноманітних пропозицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь