Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Мала Вільшанка святково відзначили 30-річчя Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2021 22:06
Кількість переглядів: 406

Фото без опису????Щасливе відбулося святкування найголовнішого свята нашої Батьківщини – Дня незалежності України у Мармузовицькому старостинському окрузі. У святкуванні взяли участь діти, молодь та старше покоління.

????Так, напередодні державного свята, у неділю, в селі Андріївка (Мармузовичі), біля фігури Матері Божої, духовні настоятелі провели молебінь та спільно з громадою згадали нелегкий шлях нашої держави до омріяної незалежності.

????Урочисту святкову частину провели у селі Мала Вільшанка. У приміщенні місцевого народного дому було ніде яблуку впасти. Тут зібралось майже все село та гості із сусідніх сіл.

????????Привітати сельчан завітали заступник Красненського селищного голови Ігор Шульга, староста Мармузовицького старостинського округу Мирослава Когут, депутат Красненської селищної ради Петро Дроздовський та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, розвитку туризму та спорту Ольга Мазур.

????Заступник Красненського селищного голови Ігор Шульга вітаючи селян зі святом наголосив на особливості цього державного свята і закликав задуматись над тим, що кожен українець зробив для її незалежності, і що саме оця завзята юнь та діти – це майбутнє села, громади та всієї України.

????Староста Мармузовицького старостинського округу Мирослава Когут побажала усім мирного неба над головою та благ для кожного, а також висловила слова вдячності для організаторів дійства.

????Сценарій дійства був насиченим і яскравим.

Під час концертної програми талановиті співачки Богдана Безкоровайна, Анастасія Солотва, Олена Матвійшин, Андріана Бельзецька, Єва Горак, Любов Папроцька, дует баяністок у складі Ольги та Богдани Безкоровайні, через пісні змогли висловити калейдоскоп емоцій – патріотизм, гордість, щем, радість, єдність. Юні артисти Христина та Василина Зозуля читали вірші. Танцювальні номери продемонстрували колектив «Плеяда» (кер.Богдана Рибак) та соло від Андріани Колтиш.

????Духовні пісні лунали від церковних хорів храму св.Миколая (с.Андріївка) та церкви Вознесіння Господнє (с.Бортків).

????Кожен виступ учасників концертної програми тішив серце і вселяв у душу надію, що Україна наша подолає усі незгоди, вибереться із проблем і на своїй землі ще заживе щасливо її народ. Бо, як співали місцеві таланти, доки на нашій землі українській землі цвіте червона калина, доти ми усі багаті на любов і вірність до своєї неньки-України.

????????У небо учасники дійства запустили синьо-жовті кульки. Також дітлахи взяли участь у конкурсі малюнків.

????Варто зазначити, що підготовкою святкування займалась директор Народного дому Ярослава Лучка, допомагали також місцеві бібліотекарі.

????????Загалом все святкування пройшло у дружньому колі. Усі присутні подякували талановитій молоді села за гарний та змістовний концерт.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь