A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненській громаді завершився турнір з міні-футболу

Дата: 29.08.2021 20:55
Кількість переглядів: 438

Фото без опису????При спонсорській підтримці депутата Красненської селищної ради, директора ТОВ Краснебрук Андрія Нестеровича під патронатом селищного голови Романа Фурди, сьогодні на базі спортивного майданчика Красненської школи №1, з нагоди 30-тої річниці Незалежності України, завершено турнір з міні-футболу серед вуличних команд нашої громади.

?В змаганнях брали участь 8 команд. Турнір тривав два дні і проводився з метою пропаганди здорового способу життя та організації змістовного дозвілля.

?Матчі запам’яталися цікавою напруженою боротьбою. Гравці команд показали майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги.

?Усіх учасників по завершенню змагань привітали селищний голова Роман Фурда, депутат Красненської селищної ради Андрій Нестерович та голова федерації футболу району Степан Вольський.

?«Мені приємно бачити, як переможців, так і всіх учасників та вболівальників. Міні-турнір з футболу вдався, адже маємо гарні, позитивні емоції від ігор та переможців. Усіх нас поєднала любов до спорту, прагнення розвивати футбол», - зазначив депутат Красненської селищної ради, спонсор заходу Андрій Нестерович.

?Селищний голова Роман Фурда подякував депутату Андрію Нестеровичу за фінансову підтримку і, відзначив, що він спільно із колегою Романом Форошівським відстоюють футбол не лише на полі, але й у сесійній залі.

?«Дякую всім спортсменам за гру і гадаю, що проведення таких турнірів принесе нових чемпіонів, які будуть прославляти нашу Красненську громаду», - додав Роман Фурда.

?Отже, після сказаного перейшли до нагородження.

?За участь у турнірі пам’ятними медалями були нагороджені ФК «Сторонибаби» (юнаки) та «Красне-Проектна».

????За третє місце Кубок та медалі отримала ФК «Утішків»;

????За друге місце – ФК «Мала Вільшанка»;

????За перше місце – ФК «Рудка» (с.Андріївка);

????І Кубок «Краща команда» отримав ФК «Рудка» (с.Андріївка).

?Крім цього, нагороду отримав й окремий футболіст – Дмитро Буряк – визнаний Кращим гравцем турніру.

?Пам’ятними медалями також були відзначені селищний голова Роман Фурда, головний спонсор заходу, депутат Андрій Нестерович, організатор, голова федерації футболу району Степан Вольський, директор Красненської школи №1 Ірина Чиж та журналіст Роман Матвіюк.

?Важливо відзначити, що проведення такого турніру стало можливим за спонсорської підтримки ТОВ «Краснебрук» (директор Андрій Нестерович). Призери отримали від спонсора фінансові заохочення.

????Щиро вітаємо переможців і бажаємо кожній футбольній команді Красненської громади гарно відпочити, набратися сил, аби надалі показати ще кращі результати та здобути нові перемоги.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь