A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Про що йшлось на засіданні виконкому

Дата: 30.08.2021 21:21
Кількість переглядів: 464

Фото без опису??Сьогодні 30 серпня відбулось засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради під головуванням Романа Фурди при присутності усіх 15-ти членів виконкому.

??Першим розглянули питання «Про внесення змін до показників селищного бюджету на 2021 рік», у якому допомогли хворим на цукровий та нецукровий діабет, виділивши на вирішення цієї проблеми 50 тис. грн.

??Враховуючи вимоги статті 751 Бюджетного кодексу України, наказ Міністерства фінансів України від 02.06.2021 № 314 «Про затвердження Типової форми прогнозу місцевих бюджетів та Інструкції щодо його складання», схвалили прогноз бюджету Красненської селищної ради на 2022-2024 роки з врахуванням росту мінімальної заробітної плати. Такий прогноз, відповідно до чинного законодавства України, вимагається схвалити до 1 вересня поточного року. Фінансовому відділу Красненської селищної ради доручено забезпечити подання даного прогнозу на розгляд сесії Красненської селищної ради.

??При розгляді питання «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 08.04.2021р. №38 «Про використання печаток та штампів», ввели в дію печатки для документів №1, №2 та №3 для діловодів, які приступлять до роботи у селах, що не увійшли у старостинські округи і напряму працюють з селищною радою, а саме в Утішкові, Балучині та Куткорі. Це для того, щоб жителі сіл, у яких немає старост, отримували напряму послуги органу місцевого самоврядування (відповідні довідки) не їдучи в Красненську селищну раду.

??Також уточнили ПКД щодо реконструкції вуличного освітлення в селі Сторонибаби збільшивши потужність з КТП-56 на ЗТП-309.

Фото без опису Фото без опису

??Селищний голова Роман Фурда обговорив з членами виконкому питання ремонту доріг, зокрема повідомив про ремонтні роботи по вулиці Стефаника смт. Красне та площадки біля автобусної зупинки в селі Сторонибаби. Окрім цього поінформував про замовлення робіт департаментом Львівської ОДА на дорозі загального користування районного значення Чучмани-Сторонибаби С140217, які провів райавтодор. Членами виконкому зауважено, що роботи, які проводить автодор на замовлення ОДА, бажають бути кращими, а також інші дороги між населеними пунктами Красненської ТГ, що є у підпорядкуванні Львівської ОДА, також зачекались ремонтів.

??Ще обговорили проблеми занедбаних городів за межами населених пунктів, несанкціонованої торгівлі, а також проблему з бродячими собаками та шляхи впливу на господарів собак, що випускають своїх собак вільно прогулюватись по вулицях населених пунктів, від агресивної поведінки яких страждають перехожі. До бесіди з такими господарями будуть залучатись правоохоронні органи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь