A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

26-27 серпня для бібліотекарів Красненської територіальної громади відбувся навчальний семінар-тренінг.

Дата: 30.08.2021 18:44
Кількість переглядів: 502

Фото без опису??Основна мета якого покращити та удосконалити бібліотечну мережу в громаді. Показати, що бібліографія в контексті культури, тобто в контексті співучасті у розвитку культури, виступає як засіб формування, розвитку, збереження і наслідування культури, культурних цінностей різних часів і поколінь.

????Семінар видався насиченим та цікавим, адже в собі об'єднав як методичну роботу, так і творчу та краєзнавчу.

????Велика увага приділена нашому земляку Івану Франку, 165-ту річницю від народження якого ми якраз святкували, тому завдання та маршрут базувався на його творчості та життєвому шляху.

????Велика подяка Олені Шматько - завідувачці НМВ ЛОУНБ та Любові Сташко - завідувачці науково-методичного відділу ЛОБ для дітей за надзвичайно цікаву та змістовну доповідь. Їхні слова надихнули на нові звершення.

????В перший день семінар проходив на базі Краєзнавчої бібліотеки Анатолія Недільського, що у с.Скнилів доповідала Олена Василівна Шматько, аналізували статистичні показники бібліотек Красненської ТГ, та провели тренінг на тему: «Публічні бібліотеки веб 2.0: новий формат діяльності бібліотек регіону». Опісля чудовою екскурсією території потішив власник Анатолій Недільський. Закінчився день екскурсією музеєм-садибою Івана Франка, що у с.Нагуєвичах.

??Другий день видався не - менш цікавим, Любов Сташко, представила тренінг на тему: «Чи складно рекламувати свою бібліотеку» та «Книжкова виставка як подія», працювали в групах та аналізували творчість Івана Франка.

??На завершення семінару місцева Красненська поетеса, Валентина Лотоцька, потішила усіх своєї творчості та презентувала нову дитячу книгу «СОНЕЧКО», гарним доповненням став супровід її творів під гітару, що виконувала Оксана Приставська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь