A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненській громаді триває прийом заявок на участь в конкурсі проєктів місцевих ініціатив

Дата: 02.09.2021 18:12
Кількість переглядів: 417

Фото без опису??У приміщенні Красненської селищної ради відбулось підготовче засідання робочої групи з конкурсу проєктів місцевих ініціативи, де члени комісії обговорювали етапи та залучення конкурсу.

??Метою конкурсу є сприяння громадським організаціям сіл та селища Красне у вирішенні місцевих проблем і створенні умов для сталого соціально-економічного розвитку шляхом проведення Конкурсу проєктів місцевих ініціатив, відповідно до пріоритетних напрямів Конкурсу з їх дофінансуванням за рахунок коштів місцевого бюджету. Програма стимулює створення та діяльність громадських організацій шляхом фінансової підтримки їх ініціативам за рахунок коштів місцевого бюджету, та небюджетних внесків конкурсантів.

??Обов’язковою умовою отримання коштів з місцевого бюджету є залучення до загального бюджету проєкту коштів з інших джерел, не заборонених чинним законодавством. Обсяг залучених Конкурсантом коштів має бути не меншим від суми коштів, яку планується залучити з місцевого бюджету (70% – кошти місцевого бюджету, 30% – кошти громадських організацій).

??Реалізація проєктів громадських організацій, які стали переможцями Конкурсу, здійснюється на підставі угод між переможцями Конкурсу та селищною радою, або в інший спосіб, не заборонений чинним законодавством (у частині визначення функцій замовника для вищезазначених учасників Конкурсу).

??Конкурсант має право подати на реєстрацію не більше двох проєктів, що належать до однієї юридичної особи та її структурних підрозділів (один – роботи капітального характеру, другий – придбання).

??Про перелік документів можна ознайомитись на сайті krasne-rada.gov.ua

?Запрошуємо ініціативні групи, громадські організації для участі в Конкурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь