A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Селищний голова Роман Фурда взяв участь у Форумі місцевого розвитку в Трускавці

Дата: 04.09.2021 20:57
Кількість переглядів: 458

??2-3 вересня у Трускавці проходив V Форум місцевого розвитку. Участь у заході на запрошення Львівської облради взяв селищний голова Роман Фурда.

??Організаторами Форуму виступили Львівська обласна рада та Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон-Карпати-України».

??У рамках Форуму представники місцевого самоврядування, уряду, бізнесу, інститутів громадського суспільства, народні депутати України та експерти зібралися, щоб подискутувати про реформи, які сьогодні впроваджуються в державі, обговорити питання розвитку громад тощо.

??Програма Форуму була насичена, селищний голова Роман Фурда взяв участь у понад 10 панельних дискусій з різних тематичних питань. Разом з колегою – міським головою Перемишлянської громади Олександром Зозулею (на фото) зазначили, що такий форум дав нагоду отримати максимум корисної інформації та знань, які сконцентровані одночасно в одному місці й доступні для всіх.

??Також на форумі були міжнародні гості з Польщі, Австрії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Чехії та інші представники з Європейського Союзу, які поділились власним досвідом проведення реформ.

?Під час форуму йшлось про те, як важливо надати можливість громадам розпоряджатися своїми землями, дати можливість надання якісної медичної допомоги та якісної освіти на місцях. Зараз область допомагає громадам у формуванні дієздатних стратегій розвитку, які б доповнювали та підсилювали стратегію області та держави.

?Нагадаємо, що Красненська громада серед переможців конкурсу з надання підтримки у розробці інвестиційних паспортів. Надаватимуть нам підтримку спеціалісти PPV Knowledge Networks (ТзОВ «ППВ МЕРЕЖІ ЗНАНЬ»).

??Інвестиційний паспорт є ключовим маркетинговим інструментом громади. Завдання цього документа – сформувати позитивний імідж території в очах потенційних інвесторів і максимально ефективно проінформувати бізнес-середовище про інвестиційні можливості території.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь