A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Буська та Красненська громади провели патріотичний велопробіг

Дата: 12.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 393

Фото без опису??Сьогодні десятки надбужанців з нагоди Дня фізичної культури та спорту, а також пам'яті славетного земляка Василя Кука, під державними прапорами, не залежно від віку та стилю катання, проїхались вулицями міста Буськ та сіл двох громад для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах.

??Участь у заході взяли велосипедисти різного віку з національною символікою, представники влади, громадськості, пластуни, вчителі фізвиховання, спортсмени, депутати районної, міської та селищної ради та інші.

??Привітав учасників заходу Буський міський голова Ростислав Сліпець.

??Щорічно захід відбувається за ініціативи голови районної організації Спілки політичних в’язнів та репресованих Сергія Бондаренка населеними пунктами за маршрутом: Буськ – Чучмани – Сторонибаби – Красне – Буськ.

Фото без опису?Зокрема, на своїх двоколісних транспортних засобах проїхались Красненський селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, заступник голови Андрій Лащук, депутати Красненської селищної ради Анатолій Мандій, Андрій Нестерович, освітяни, депутати Буської міськради.

??Цьогоріч разом з усіма учасниками дистанцію подолав наш український спортсмен, цьогорічний срібний призер Паралімпійських ігор Віктор Дідух.

??Велопробіг був присвячений відзначенню Дня фізичної культури і спорту та вшанування 14-ї річниці з дня смерті останнього Головнокомандувача УПА Василя Кука.

??Біля братської могили повстанців і могили останнього Головнокомандувача УПА Василя Кука учасники велопробігу віддали йому шану.

??Місцеві священослужителі Степан Жукровський та Юрій Толочний відправили панахиду та спільно з громадою хвилиною мовчання вшанували пам'ять.

??Селищний голова Роман Фурда подякував організаторам, учасникам дійства та висловив сподівання, що започаткований патріотичний велопробіг буде й надалі щороку проводитись і до нього долучатимуться ще більше нових учасників.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

??Пісенні дарунки пролунали від Назара Кузьми та Ірини Поронюк.

??Ведучою заходу виступила головний спеціаліст відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради Ольга Мазур.

??Завершився захід спільним виконанням пісні "Боже великий, єдиний..."

????????Учасників патріотичного велопробігу супроводжували по усьому маршруту працівники Буського відділення Національної поліції та медики.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь