A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Спільна праця над розробкою Стратегії громади

Дата: 13.09.2021 18:32
Кількість переглядів: 750

Фото без опису??Сьогодні під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулось засідання розширеної робочої групи по розробці стратегії розвитку Красненської територіальної громади.

??На засідання були присутні представники Львівської ОДА, селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, заступники голови Андрій Лащук та Ігор Шульга, секретар виконкому Богдан Глова, начальники та спеціалісти відділів селищної ради, учасники робочої групи з розробки Стратегії Красненської територіальної громади та громадськість.

??Селищний голова Роман Фурда наголосив, що пріоритетними напрямками є розвиток підприємств, галузь туризму та інфраструктури.

??Учасникам запропонували винести свої пропозиції та бачення майбутнього розвитку стратегії в рамках новоствореної територіальної громади. Представники Львівської ОДА розповіли про можливості для участі громади в реалізації державних та обласних програм.

??Прозвучали пропозиції щодо врегулювання генерального плану земельних ділянок, визначення сталих меж громади та селища, задля розробки проектів для залучення коштів по розвитку підприємств, бізнесу в громаді та залучення навчальних закладів в концепцію розвитку тощо.

??Роман Фурда додав, що громада відкрита до нових ініціатив та пропозицій, такі зустрічі робочої групи будуть проходити регулярно задля втілення найкращого майбутнього для нашої громади.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь