Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Вітання з Днем вихователів та всіх працівників дошкільної освіти

Дата: 27.09.2021 08:01
Кількість переглядів: 438

Фото без описуСпробуйте-но впоратися з десятком голосних карапузів, знайти до кожного з них підхід, заспокоїти тих, хто плаче, похвалити тих, хто сам переодягнувся, переодягнути тих, хто сьогодні без настрою, вигуляти, погодувати й спати вкласти.

До того ж турботлива робота вихователів та нянь дає можливість мільйонам мам і тат нашої країни виконувати свої професійні обов’язки, будувати кар’єру й забезпечувати родини.

Сучасний вихователь – це справжній супермен! Він повинен не тільки дуже добре ладнати з дітьми, а ще й ґрунтовно розбиратися в освітніх та психологічних нюансах, мати базові медичні знання та організаторські вміння. Зрештою, вихователь для малечі – це і тато, і мама, і бабуся з дідусем, і друг, і навіть чарівник, здатний в одну мить перетворити будь-яку гру у фантастичну подорож.

Від щирого серця вітаю з професійним святом усіх вихователів і працівників дошкільної освіти Красненської громади. Будьте завжди здорові, щасливі та сповнені безмежного натхнення, адже саме з вас починається шлях до знань кожного маленького українця.

/Роман ФУРДА, Красненський селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь