A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

День усиновлення відзначається в Україні

Дата: 30.09.2021 22:59
Кількість переглядів: 441

Фото без опису??Усиновлення – не просте батьківство. Це – велика відповідальність, побудована на милосерді та доброті. Усиновивши чи взявши дитину під опіку, утворивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, батьки стають взірцем людяності та відповідальності. У цей день кожен небайдужий українець від імені усього суспільства, має щиро дякувати батькам-усиновителям, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки.

?Красненська селищна рада постійно проводить цілеспрямовану роботу по підтримці батьків-вихователів, та сімей, в яких виховуються діти під опікою, піклуванням. Нами оголошено збір матеріальної допомоги для дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

??Принагідно, хочемо висловити подяку жителям Красненської територіальної громади та всім небайдужим хто долучився до збору допомоги для дітей, а також меценатам, які долучились та передали не тільки одяг, а й продукти харчування, засоби гігієни, побутові прилади, миючі засоби, та інші важливі речі: Софії Прокопович, Анатолію Мандію, Любові Кіндраті, Андрію Нестеровичу, Володимиру Типилу, Євгену Яремі, Анні Міхневич, Наталії Фурді та підприємцю Володимиру Стефанику та іншим, хто забажав залишитись анонімно.

??Дорогі усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі, низький уклін вам за щоденну кропітку працю, за вашу щедрість та любов до дітей, за відкрите серце та велику відповідальність за долі дітей, безцінний дар дітям – щастя мати родину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь