A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У КНП «Красненська міська лікарня» - новий тимчасово виконуючий обов’язки директора

Дата: 21.10.2021 12:03
Кількість переглядів: 649

   Сьогодні, за дорученням селищного голови, заступник голови Андрій Лащук офіційно представив тимчасово виконуючого обов’язки директора КНП «Красненська міська лікарня» – Колачинського Миколу Івановича, якого 13 жовтня депутати селищної ради призначили на черговій сесії.

    На представленні були представники трудового колективу лікарні, які мали можливість задати питання щодо подальшого функціонування лікарні та можливого вивільнення.

   Новопризначений т.в.о директора Микола Колачинський зазначив, що докладе максиму зусиль для збереження лікарні, робочих місць персоналу і додав, що першочергово для лікарні зараз стоїть питання до кінця року отримання ліцензії.

   Довідка: Колачинський Микола Іванович має управлінський досвід роботи, працював головним лікарем Львівської обласної лікарні відновного лікування, на керівних посадах медичних установ м.Броди та с.Заболотці.
Освіта вища. Навчався в Луцькому медичному училищі, після нього навчання в Тернопільському медичному інституті, лікар-хірург.

   Нагадаємо, наприкінці грудня 2020 року депутати прийняли рішення про створення окремої юридичної особи КНП «Красненська міська лікарня». І призначили в.о. директора Андрія Петренка, але в середині жовтня він подав заяву на звільнення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь