A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У амбулаторії с.Бортків здійснено реконструкцію системи опалення та проведено водопостачання

Дата: 10.11.2021 10:48
Кількість переглядів: 495

Фото без опису??Для створення належних умов надання якісної медичної допомоги за рахунок коштів селищної ради та меценатів у с.Бортків здійснено реконструкцію системи опалення, проведено водопостачання та буріння свердловини.

????Отже, хочемо висловити слова вдячності????:

?депутату селищної ради Володимиру МАГЕРІ, за фінансову допомогу у придбані необхідного інвентарю та проведенню монтажних робіт по облаштуванню санвузла в приміщенні ФАП;

?депутату Золочівської районної ради Андрію СПІЛЬНИКУ, за фінансову допомогу у бурінні свердловини, що слугуватиме для якісного та безперебійного водопостачання амбулаторії;

?голові Золочівської районної ради Оресту КАВЕЦЬКОМУ, за придбання необхідного обладнання для функціонування свердловини (насос, розширювальний бачок та пускові реле).

????Як зазначив селищний голова Роман Фурда, ряд виконаних робіт, які були здійснені в амбулаторії, створили комфортні умови та зручності для пацієнтів населеного пункту. Тепер крок за кроком закладається надійна основу для подальшого розвитку сільської медицини в громаді.

??Нагадаємо, у лютому цього року амбулаторія с.Бортків отримала сучасне телемедичне обладнання. У програмно-апаратному комплексі для телеметрії та телемедичного консультування входить портативний ЕКГ, вимірювач артеріального тиску, пульсоксиметр, спірометр, безконтактний термометр, дерматоскоп, цифрова оглядова камера та планшет для зберігання та передачі даних.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь