Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У с.Скнилів здійснено заміну покрівлі даху народного дому

Дата: 11.11.2021 18:05
Кількість переглядів: 598

Фото без опису??В рамках реалізації обласного конкурсу мікропроектів -2021 завершено проект, який реалізовувався за рахунок коштів обласного та нашої громади бюджетів.

??Перевірити якісь виконаних робіт завітали селищний голова Роман Фурда, його заступник Ігор Шульга, староста Мармузовицького старостинського округу Мирослава Когут, в.о.начальника відділу освіти, культури, молоді, розвитку туризму та спорту селищної ради Христина Швед, головний спеціаліст відділу Ольга Мазур, помічник Народного депутата України Василь Ляшовський, працівники Народного дому та інші.

??Учасники обговорили створення нового інтерактивного класу для дошкільнят, на базі початкової школи із сучасними меблями та технікою. Також у цій будівлі планується розміщення катехетичного класу, де місцевий отець, буде проводити науки для дітей та молоді.

??Болючою проблемою залишається електропостачання. В приміщенні народного дому воно вибиває і перебиває, тому цю проблему потрібно зробити першочергового, оскільки цьогоріч приймати ВЕЛИКУ КОЛЯДУ із цілої Красненської ТГ має саме Скнилів. Цьогоріч її розпочали в Полоничах, у 2022 році її будуть проводити у Скнилові, а куди далі помандрує фестиваль, вирішить жеребкування.

??Загалом, зустріч видалась цікавою та продуктивною. Велика подяка команді Народного депутата України Тараса Батенка та активістам села (ініціатор Леся Юхима) за плідну працю та ініціативу.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь