A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Перші кроки в міжнародній співпраці

Дата: 18.11.2021 21:27
Кількість переглядів: 468

??Гостинна Красненська громада приймала на своїй території делегацію з Республіки Польща.

??В рамках проєкту «Польща-Україна. Сусідство. 4.0» до нас завітали 15 осіб, серед них – голова Правління Фонду Fundacja «HAGIA MARINA» Патрик Панасюк, мер комуни Цеглов Мартін Ухман та інші.

??Зустрічали польську делегацію селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, заступник голови Андрій Лащук, секретар виконавчого комітету Богдан Глова, Буський міський голова Ростислав Сліпець, голови фракцій у селищній раді Антін Максимів, Наталія Сервило, Євген Ярема, Степан Миляновський, Максим Коропецький, депутати Роман Форошівський, Юрій Владика, журналісти газети «Воля народу» та Буський медіа портал.

??Красненський селищний голова Роман Фурда висловлює прагнення зміцнити дружбу та розвинути співпрацю в таких сферах, як місцеве самоврядування, освіта, культура, туризм, готовий ділитись досвідом та налагоджувати співпрацю в різних сферах життя з нашими міжнародними партнерами.

??Під час візиту в Красненську громаду польська делегація ознайомилась із роботою приватного підприємства «Бусол», де відбувається процес виробництва матраців, які експортують в Туреччину та в інші країни Європи. Далі делегація завітала в аграрне підприємство «Красненський елеваторний комплекс», який планує розширювати свої потужності, зокрема протягом двох років запустити третю чергу для тривалого і оперативного зберігання зерна. Крім того, елеватор також побудував нову під’їзну гілку для відвантаження зерна в залізничні вагони.

??А далі для делегації мистецькі подарунки лунали від Назара Кузьми, Наталії Костів, Оксани Приставської та Альбіни Антонишин.

??Селищний голова Роман Фурда та мер комуни Цеглов Мартін Ухман розповіли про свої громади та обмінялись подарунками. А ще підтвердили наміри підписати угоду про співпрацю у першому кварталі 2022 року, що передбачатиме обмінні візити для дітей та молоді, а також переймання досвіду самоврядування.

??Також Роман Фурда вручив Подяку Голові правління Фонду Fundacja «HAGIA MARINA» Патріку Панасюку, який є організатором проєкту «Польща-Україна.Сусідство.4.0».

??На завершення зустрічі обидві сторони подякували усім за плідну зустріч.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь