Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Завершено конкурс про призначення директора Красненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2

Дата: 22.11.2021 14:54
Кількість переглядів: 629

Фото без опису??У п’ятницю, 19 листопада 2021 р. конкурсна комісія (голова – секретар ради Світлана Дідух), завершила конкурс для призначення на посаду директора Красненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2.

????На конкурс подали документи двоє претендентів. Конкурс складався з написання тестів, розв'язання ситуативного завдання та презентації перспективного плану розвитку школи на два роки.

????За результатами конкурсного відбору переможцем визнано Ірину Володимирівну Волос. Рішенням конкурсної комісії вона рекомендована на посаду директора Красненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2.

????ДОВІДКА: Волос Ірина Володимирівна, 1987 р.н., народилась в с.Петричі. Навчалась у Петричівській НСШ, яку успішно закінчила у 2002 році. У період 2002-2006 рр. навчалась у Бродівському педагогічному коледжі ім.Маркіяна Шашкевича. Здобула кваліфікацію вчителя початкових класів, керівника дитячого хореографічного колективу. З 2006 по 2012 рр. навчалась у Львівському національному університеті ім.І.Франка, здобувши повну вищу освіта за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування». Продовжуючи навчання працювала у Розворянській основній школі. У період 2007-2008 рр. займалась активною громадською діяльністю, співпрацювала з народним депутатом України, що допомогло отримати великий досвід у написанні проєктів для залучення державних коштів для закладів освіти. Впродовж 2009 рку працювала у середній школі с.Плугів, с.Підлипці. В період з 2009 по 2013 рр. – вчитель початкових класів Перегноївської школи. З 2013 року працює вчителем початкових класів Красненської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. У 2016-2018 рр. продовжила навчання у Дрогобицькому державному педагогічному університеті ім.І.Франка. Здобула кваліфікацію «організатор початкової освіти. Вчитель початкової школи. У 2019-2020 рр. – голова профспілкового комітету Красненської ЗОШ І-ІІІ ст.№2.

Відео конкурсної комісії:

Протокол конкурсної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь