A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Рік роботи Красненської селищної громади

Дата: 26.11.2021 11:49
Кількість переглядів: 419

Фото без опису??Сьогодні минає рік як утворилась Красненська селищна територіальна громада в умовах реформи місцевого самоврядування та впровадження принципів децентралізації.

?Перший рік функціонування громади проходив у час насичений складними суспільно-політичними подіями в країні, непростою соціально-економічною ситуацією викликаною карантинними обмеженнями, різними подіями в Україні, антитерористичною операцією на Сході України. Але всупереч усього ми продовжуємо зберігати стабільність та приймати виважені рішення. Спільними зусиллями вдалось реалізувати чимало із поставлених завдань і досягнути позитивних результатів саме завдяки конструктивній роботі із депутатським корпусом селищної ради, народними депутатами України, обласної ради та Золочівської районної та обласної адміністрацій, керівниками підприємств, організацій, підприємцями, старостами та активними мешканцями громади. Дякую кожному за активну громадську позицію, за те, що ви долучаєтеся до покращення розвитку громади.

??Моя команда щоденно працює над розбудовою громади, вирішуємо безліч питань і знаходимось у постійному пошуку шляхів її розвитку. Ми намагаємося почути і зрозуміти кожного мешканця, хоч задовольнити всі вимоги і ваші побажання одразу не можемо. Кожен з вас має свою точку зору, кожному подобається щось одне, а інший його не сприймає. Тож намагаємось знаходити оптимальні рішення, досягати компромісу у різнопланових питаннях. Маю надію, що наступний рік стане кращим, принесе стабільність і впевненість у завтрашньому дні.

??Позаду рік функціонування громади, і настав час підводити підсумки зробленого, досягнення та перспективи.

??У свіжому випуску газети "Воля народу" читайте звіт, також він буде опублікований на сайті Буського медіа порталу та на офіційному сайті Красненської селищної ради.

       ????Дякую усім за плідну роботу!????
        Красненський селищний голова
        Роман ФУРДА/Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь