A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська громада провела благодійну акцію «Миколай для воїнів ООС/АТО

Дата: 28.11.2021 20:48
Кількість переглядів: 511

Фото без описуМешканці Красненської громади показали, що ми єдина, організована та сильна громада: усі від малого до великого – ми патріоти своєї землі та держави, і нам небайдужа її доля.

Завдяки Вам, наші воїни на передовій зможуть разом з нами відчути прихід Святого Миколая, а теплі листи наших діток зігріють серця любов'ю та нададуть героїзму та сили на майбутнє.

Висловлюємо подяку працівникам апарату Красненської селищної ради; відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту; селищним депутатам Анатолію Мандію, Андрію Нестеровичу, Надії Дітчук, Роману Форошівському та Антіну Максиміву; підприємцям Володимиру Діжаку та Володимиру Степанику; старості Задвір’янського старостинського округу Едуарду Марціняку; секретарю ради Світлані Дідух; завжди активні громаді с.Полоничі Ользі Мазур, Олегу Іванову з родиною, Галині Румак, Марії Бойко та Андрію Рєпіну, а також мешканцям з інших громад – Надії Кіш, Оксані Калагурко, Ганні Олексієнко.

Варто зазначити, що до благодійної акції долучились усі директори Народних домів, бібліотекарі, працівники дитячих садочків, освітяни та батьки шкіл Красненської селищної громади. Приємно, що така згуртованість демонструє нашим воякам, які несуть службу в зоні ООС/АТО, що про них пам’ятають і чекають їх живими та здоровими.

Дякуємо, за усі ваші подарунки, продукти, побутову хімію, одяг, консервацію, солодощі, листівки, малюнки, коробки від діток – усього було надзвичайно багато, емоції та гордість за вас та вашу жертовність переповнюють досі.

Дякуємо за підтримку та за Ваше чуйне серце. За те, що Ви не стоїте осторонь. Хай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Хай Бог Вам пошле міцного здоров’я й благодаті на многії літа!

Зібрану допомогу доставлять постійні надбужанські волонтери Роман Гаєвський та Юрій Савчин. Дякуємо, хлопці!

ЩЕДРОГО НАМ ВСІМ МИКОЛАЯ!

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь