A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненській громаді готуються провести новорічно-різдвяні свята

Дата: 03.12.2021 20:53
Кількість переглядів: 381

Фото без опису??Селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, головний спеціаліст відділу культури, освіти, розвитку туризму та спорту Ольга Мазур, начальник комунального підприємства Андрій Сушкевич та начальник фінансового відділу селищної ради Михайло Гавінський обговорили підготовку та проведення новорічно-різдвяних заходів.

??Основною локацією новорічно-різдвяного святкування стане місцевий парк, що неподалік залізничного вокзалу смт.Красне, де встановлять головний атрибут Нового року – ялинку????. Поруч розташовуватиметься різдвяна шопка з біблійними персонажами, фотозона та інше??.

??Але по-справжньому зробити громаду святковою та яскравою можна лише спільними зусиллями, тому звертаємось до мешканців громади, керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців приєднатись до святкового оформлення громади, своїх офісів, будівель, осель тощо.

?«Зважаючи на доволі важкий 2021 рік, який приніс нам чимало обмежень та проблем, спільними зусиллями ми маємо створити для мешканців громади, а особливо дітей, святкову атмосферу новорічно-різдвяних свят. Зробимо все можливе, щоб у громаді відчули свято, отримали гарний настрій, щоб усім було тепло і святково на душі», - зазначив селищний голова Роман Фурда.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь