A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненській громаді провели кущовий огляд художньої самодіяльності творчих колективів народних домів

Дата: 30.12.2021 18:29
Кількість переглядів: 299

Фото без опису Фото без опису

??Сьогодні на базі Красненського народного дому за участю селищного голови Романа Фурди відбувся кущовий огляд колективів художньої самодіяльності народних домів нашої громади.

??У ньому взяли участь творчі колективи 7 Народних домів:

????с.Куткір (кер.Уляна Кара);

????смт.Красне (кер.Ірина Сторонянська);

????с.Полтва (кер.Ярослав Кришталь);

????с.Острів (кер.Олександра Бай);

????с.Скнилів (кер.Марія Горак);

????с.Безброди (кер.Наталія Басараба);

????с.Мала Вільшанка (кер.Ярослава Лучка).

??Звітний концерт вразив своєю насиченістю, підготовкою і вдалим виконанням. Учасники розважали гуморесками, співали та танцювали, як справжні артисти.

??Концертну програму кожного народного дому оцінювали журі у складі головного спеціаліста відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Ольги Мазур, журналіста Буського медіа порталу Романа Матвіюка, спеціаліста відділу культури Ірини Коханської та начальника загального відділу Ірини Виниченко.

??Сольні виступи, дуети, колективи вражали своїм колоритом, широтою жанрів та образів, чарували різнобарвністю музичної палітри.

?Селищний голова Роман Фурда зазначив, що кущовий огляд самодіяльних колективів засвідчив: не міліє скарбниця народної творчості в Красненській громаді. Навпаки – вона збагачується новими яскравими талантами. Сьогодні аматорські колективи подарували присутнім в залі не тільки зустріч із талановитими артистами та вокалістами, а й впевненість у тому, що культура нашої громади процвітає, а духовність і мистецтво єднають представників різних поколінь.

??За подарований гарний настрій і заряд бадьорості селищний голова Роман Фурда та головний спеціаліст відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Ольга Мазур подякували всім учасникам, а керівникам вищезгаданих народних домів селищний голова вручив Подяки.

Фото без опису Фото без опису

????Та все ж, серед творчої палітри на особливу увагу у званні «Найкращий народний дім» удостоївся Народний дім с.Скнилів (кер.Марія Горак). За рішенням журі звітного концерту перемогу здобув Народний дім с.Полтва (кер.Ярослав Кришталь). Кожен із них отримав безпровідну акустичну колонку, що допомогатиме у подальшій творчій діяльності аматорів.

?Завершився захід спільним виконанням коляди. Дійсно, за тією злагодженістю з якою пройшов захід можна з певністю сказати, що цього дня на сцені була велика, співоча, культурна родина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь