A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

До Красненської громади завітали представники Асоціації міст України

Дата: 20.01.2022 18:50
Кількість переглядів: 241

??Делегація Львівського РВ Асоціації міст України провели обговорення із керівництвом ради щодо основних проблем розвитку громади.

??Виконавча директорка Львівського РВ АМУ Оксана Шваюк розповіла не тільки про новели на ринку газу, але й ознайомила присутніх із основними засадами діяльності Асоціації міст України. Наголосила на тому з якими викликами доводилось зустрічатись минулого року представникам АМУ у боротьбі за права громад: як вдалось відстояти Меморандум щодо тарифів за тепло та газ, виборювати збільшення для громад ПДФО до 64%.

??Радниця Львівського РВ АМУ з питань бюджету Наталя Мудрик, спільно з головним фінансистом, керівниками відділів та директором комунального підприємства громади проаналізувала основні фінансові показники Красненської громади, де надала слушні рекомендації в царині соціального захисту, освіти, охорони здоров'я, підкреслила на необхідності підготовки громадою проєктів місцевого регіонального розвитку.

??Селищний голова Роман Фурда розповів про свою команду та порушив низку питань життєдіяльності громади, зокрема, в галузі освіти, охорони здоров'я, наголосив на потребі співпраці в галузі проєктного менеджменту, міжнародної співробітництва та передачі державного майна, яке знаходиться на території громади, на баланс селищної ради та комунального підприємства зокрема.

??Учасники зустрічі намітили напрямки подальшої співпраці між громадою та Львівським РВ АМУ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь