A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Задвір’я доукомплектують дитячий майданчик

Дата: 28.01.2022 17:47
Кількість переглядів: 471

Фото без опису??В рамках реалізації конкурсу проєктів місцевих ініціатив-2021, який проводила селищна рада, закуплено додаткові ігрові елементи для дитячого майданчика у с.Задвір’я.

????Красненська селищна рада проводила конкурс проєктів місцевих ініціатив-2021, відповідний проєкт на доукомплектування дитячого майданчика подав місцевий директор школи, депутат селищної ради Антін Максимів.

??Тож, завдяки коштам селищного бюджету та громади, здійснено закупівлю обладнання, що включає в себе ігровий міні-комплекс для різних вікових груп дітей. Нове обладнання планують встановити навесні.

????За словами селищного голов Романа Фурди, доукомплектування дитячого майданчика допоможе дітлахам весело проводити вільний час, граючись та відпочиваючи на ігровому майданчика в своєму затишному селі.

?«Дитячі ігрові майданчики – це не лише місце, де діти граються, але і розвиваються, і вчаться спілкуватись з іншими дітьми, і відпочивають. Умови, в яких зростають наші діти мають бути належними. Тому наше завдання зробити усе, аби діти зростали щасливими та здоровими», - зазначив селищний голова Роман Фурда.

??Нагадаємо, минулого року, Красненська селищна рада облаштувала нові дитячі майданчики у смт.Красне, селах Полоничі та Богданівка. На нових майданчиках розміщено гойдалки, гірки та інші елементи. Все це обладнання було придбано за кошти селищного бюджету. Цьогоріч продовжиться облаштування нових майданчиків у інших населених пунктах громади.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь