A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Безброди облаштували інтерактивний клас для дошкільнят

Дата: 08.02.2022 21:07
Кількість переглядів: 488

Фото без опису??Перший інтерактивний клас в громаді, в якому проводитимуться розвиваючі заняття для дітей дошкільного віку, за підтримки селищного голови, відкрили сьогодні в приміщенні колишньої школи села Безброди.

??Привітати малечу та громаду села з цією приємною та значимою подією завітав Красненський селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, заступник голови Андрій Лащук, начальник фінансового відділу Михайло Гавінський, головний спеціаліст відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Ольга Мазур та місцевий священник Андрій Вовк.

?Для реалізації проєкту було здійснено ремонт приміщення. Кабінет обладнали мультимедійним комплексом, до складу якого входить телевізор, принтер, акустична колонка. Закуплено меблі, розвиваючі ігри, комбіновану дошку, на якій можна одночасно писати і крейдою, і маркером.

??Отець Андрій здійснив освячення приміщення та побажав Божої допомоги дітям та їх наставникам, висловив впевненість, що час, проведений у класі, принесе дітям користь для тіла, розуму і для душі, адже крім розваг і патріотичного виховання заплановані пізнавальні заходи на духовну тематику.

??Безкоштовні заняття у класі проходитимуть двічі на тиждень – у понеділок та в п’ятницю, з 15:00 до 16:30 год.

??Селищний голова Роман Фурда зазначив, що інтерактивний клас має всі комфортні та сучасні умови для занять дошкільнят, при яких малеча має змогу розвиватись через цікаві ігрові форми. Завдяки цим інтерактивним заняттям у дітей з’являється величезне бажання до подальшого навчання. Діти отримають знання та уявлення про світ, а також навчаться вправно застосувати знання у різноманітних ситуаціях. Також голова громади подякував усім, хто долучився до реалізації цього проекту.

??Для гостей малеча подарувала вірші та пісні.

??Варто зазначити, що ідея облаштування інтерактивного класу в громаді виникла в селищного голови Романа Фурди у минулому році. В листопаді місяці, за сприянням депутатського корпусу, були виділені кошти для облаштування інтерактивного класу. Над реалізацією цього проєкту працювала Ольга Мазур, допомагали директор НД Наталія Басараба, директор КЗ «Публічна опорна бібліотека ім.І.Тиктора» Наталія Худзяк, а також – Андрій та Орест Мазур, які виконали ряд ремонтних робіт в приміщенні.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь