Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селищі Красне планують збудувати скейт-парк

Дата: 09.02.2022 18:25
Кількість переглядів: 537

Фото без опису??В приміщенні селищної ради відбулось обговорення концепції втілення проекту по встановленню скейт-парку по вул.Івана Франка, в селищі Красне.

?Участь в робочому засіданні взяли селищний голова Роман Фурда, його заступники Ігор Шульга та Андрій Лащук, начальниця відділу архітектури, містобудування, ЖКГ та благоустрою Мар’яна Владика, начальник відділу земельних відносин та екології Любомир Троць, начальник фінансового відділу Михайло Гавінський та начальник комунального підприємства Андрій Сушкевич.

??Ідея встановлення скейт-парку виникла після зустрічей з батьками та дітьми у школах, які впевнені, що екстрим для підлітків дуже важливий. Якщо його немає, вони починають його шукати. Це покинуті будівлі або вандалізм. Тому у будівництві скейт-парку зацікавлена уся молодь, яка захоплюється спортом.

??Під час засідання було обговорено різні концепції з облаштування скейт-парку.

Фото без опису??Як зазначив селищний голова Роман Фурда, встановлення подібних майданчиків є дієвим способом популяризації здорового способу життя та залучення до нього підростаючого покоління: «Якщо встановимо скейт-парк – це надасть молоді селища та громаді ще одну можливість забути про комп’ютер чи інші гаджети. Скейт-парк – це спеціально обладнаний спортмайданчик для тренувань на скейтбордах, роликах, велосипедах та самокатах. Тож юні мешканці нашої громади зможуть спрямувати свою енергію у корисне русло та вільно і безперешкодно займатись улюбленою справою».

????Планується, що на черговій сесії селищної ради депутати розглянуть питання щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території для розміщення скейт-парку по вул.І.Франка в смт.Красне. Після чого розпочнеться повноцінна реалізація даного проєкту.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь