A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: розглянуто рекордну кількість важливих питань життєдіяльності громади

Дата: 09.02.2022 22:31
Кількість переглядів: 388

Фото без опису??Сьогодні 9 лютого під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулось перше в цьому році засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, на якому були присутні 100 відсотків членів виконкому і прийняли важливі 63 рішення. Про галузеві програми, мікропроекти, бюджет та господарку - усе за порядком:

??Розпочали з того, що створили громадську комісію з житлових питань, яку очолив Андрій Лащук та затвердили Положення про квартирний облік. Відповідно розглядатимуться житлові питання дітей-сиріт, учасників бойових дій та інших пільгових категорій.

??Затвердили калькуляцію послуг, що надаються Красненським селищним комунальним підприємством, а саме роботу бляхаря та електрозварювальника.

??Призначили опікуна над малолітнім хлопцем, а також встановили порядок побачень батька з сином.

????В питанні внесення змін до штатного розпису КНП «Красненська міська лікарня», підтримали введення посади лікаря УЗД, інженера з охорони праці. Т.в.о. директора повідомив, що до кінця лютого повинно вирішитись питання угод з НСЗУ, так як Красненська лікарня уже не є в складі Буської ЦРЛ і отримала окрему ліцензію. Тому на початку року потрібно подолати деякі бюрократичні труднощі і робота наладиться.

??Надали дозвіл на зріз аварійних дерев в смт. Красне та селах Полоничі, Куткір, Острів, Русилів, Скнилів, Утішків, Задвір’я та Полтва згідно поданих Актів та відповідних дозвільних документів з дотриманням процедури.

Фото без опису?Схвалили проект Комплексної програми розвитку освіти Красненської територіальної громади на 2022-2025 роки.

?Схвалили проект Програми «Дитяче харчування» на 2022-2023 роки», згідно якої безкоштовним харчуванням будуть забезпечені діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, малозабезпечені, діти, які навчаються в інклюзивних класах, діти, батьки яких загинули, перебували чи перебувають в зоні АТО та ООС чи учасників інших бойових дій, учні, які підвозяться до місця навчання у зв’язку з оптимізацією закладів освіти та інші пільгові категорії. Також схвалили і проект «Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Красненської селищної ради».

?Схвалили проект Програми боротьби зі злочинністю та зміцнення правопорядку на території Красненської територіальної громади на 2022 р., Програми технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Красненської територіальної громади на 2022-2023 рік».

?Підтримали внесення змін та доповнень до Програми виплати одноразової адресної допомоги членам ГО «Буська районна Спілка політичних в’язнів та репресованих України» на 2022-2024 роки де підтримали виплати зазначеній категорії.

?Підтримали зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Красненської територіальної громади Золочівського району на 2021-2023 роки де збільшили виплати ветеранам ОУН-УПА та виплати іншим категоріям, а також відповідно зміни до Комплексної програми соціального захисту та реабілітації осіб з інвалідністю Красненської територіальної громади Золочівського району на 2021-2023 рок.

?Підтримали проект Комплексної програми з інфекційного контролю за дотриманням заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних із наданням медичної допомоги в КНП «Красненська МЛ» на 2022-2024 роки, яка передбачає придбання засобів для стерилізації, препаратів та обладнання для дезінфекції, шкірних антисептиків, витратних матеріалів (маски, рукавички, респіратори, захисні окуляри, бахіли одноразові, протиепідеміологічні набори), захисного одягу та ін...

?Схвалили проект Статуту Красненського селищного комунального підприємства в новій редакції зі статутним капіталом 6 млн. 815 тис 729 грн.

?З метою прийняття рішень про передачу у власність Красненської селищної територіальної громади квартир, будинків, жилих приміщень у гуртожитках, схвалили проект рішення щодо створення та функціонування органу приватизації Красненської селищної ради.

Фото без опису??Для офіційного залучення спонсорських коштів щодо вирішення важливих господарських питань громади схвалили проект Положення про цільовий фонд Красненської територіальної громади.

?Важливим було схвалення проекту рішення про створення та затвердження Положення про трудовий архів без статусу юридичної особи публічного права Красненської селищної ради, що дозволить вирішити проблему систематизації та збереження трудових архівів Красненської громади.

?Схвалили проект Програми здійснення ефективних заходів щодо попередження та профілактики скоєння повторних злочинів серед осіб звільнених з місць позбавлення волі та осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі на 2022 рік (питання Центру пробації).

?Підтримали проект Цільової програми фінансування та підтримки підрозділів територіальної оборони за рахунок коштів місцевих бюджетів на 2022-2024 рр».

?Схвалили проект рішення щодо оренди нерухомого майна, що знаходиться у комунальній власності Красненської селищної ради, розглянули питання щодо управління багатоквартирними будинками, надання згоди на прийняття у комунальну власність Красненської селищної ради майна від Буської міської ради, прийняття у комунальну власність Красненської селищної ради майна спільної власності територіальних громад Золочівського району Львівської області, затвердження актів приймання-передачі майна, підтримали прозорі правила щодо нарахування податків на землю.

?Підтримали винесення на розгляд сесії звіту про виконання бюджету Красненської територіальної громади за 2021 рік по доходах у 146 млн. грн. До прикладу на 2022 рік у Красненській ТГ заплановано отримати доходи у 164 млн. грн., в тому числі бюджет розвитку збільшити з 9 млн. грн.(у 2021р.). до більше 13 млн. грн. у 2022 році.

?В питанні внесення змін та доповнень до показників селищного бюджету на 2022 рік, схвалили: на оплату пожежної сигналізації Зодвір’янського ЗЗСО І-ІІІ ст. – 140 903 грн., встановлення системи блискавкозахисту в Красненському ЗЗСО І-ІІІ ст. – 181 414 грн., ФК «Авангард» для закупівлі вікон та дверей роздягальні – 70 000, на систему пожежної сигналізації ЗДО «Калинонька» - 132 000 грн., оплату природного газу в галузі освіти – 435 000 грн., для придбання книг бібліотекам 8400 грн., на проведення мережі Інтернет у Народних домах та бібліотеках – 25000 грн., придбання акустичної апаратури для НД с. Мала Вільшанка 50000 грн., на виконання цільової програми розвитку фізичної культури та спорту Красненської ТГ – 50000 грн., для забезпечення паліативної допомоги Красненської лікарні киснем – 50000 грн., придбання офісного обладнання, комп’ютерної техніки та канцелярських товарів для Красненської лікарні – 105000 грн., оплата послуг з централізованої охорони кімнати зберігання наркотичних, психотропних препаратів – 29000 грн., поточний ремонт, заправки та регенерації картриджів та обслуговування медобладнання – 15000 грн., придбання програмного забезпечення для лікарні – 50000 грн., придбання автономного електрогенератора для лікарні – 30000 грн., придбання пального для медицини – 50000 грн., пільгове зубопротезування учасників бойових дій – 100 000 грн., придбання матеріалів на виконання робіт з благоустрою – 900 000 грн., на підтримку ІРЦ (інклюзивна освіта) – 25000 грн., програми боротьби зі злочинністю – 50000, співфінансування будівництва Центру надання адміністративних послуг – 1 млн. грн., для надання соціальних послуг 2 млн., 626 тис. грн..

?Схвалили проект Програми проведення конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Красненській територіальній громаді на 2022 рік, яка була успішно реалізована минулого року.

?Підтримали проект рішення про звернення до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України, щодо фінансування підрозділів тероборони з державного бюджету (а не лише скидати дані питання на місцеві бюджети без участі державного).

?При схваленні питання покладення обов’язків вчинення нотаріальних дій; державної реєстрації актів цивільного стану (народження, смерть, шлюб); здійснення обліку та зберігання бланків свідоцтв, підтримали покладення зазначених обов’язків в тому числі на Центри надання адміністративних послуг, для того, щоб ЦНАП надавав людям якнайширшу палітру адмінпослуг в одному місці.

?Підтримали важливий проект Комплексної програми розвитку первинної та вторинної медико-санітарної допомоги (підтримка КНП «Красненська МЛ») на 2022-2023 роки, збільшивши тим самим підтримку Красненської лікарні.

?На завершення прийняли рішення про участь у 2022 році в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив та підтримали заявки по наступних об’єктах:

????«Реконструкція ліній вуличного освітлення в с. Полоничі по вул.. 50-річчя Воз’єднання, Героїв УПА, Нова, Зелена, Польова, Березина Золочівського району Львівської області»;

????«Реконструкція вуличного освітлення с. Полтва Золочівського району Львівської області»;

????«Реконструкція вуличного освітлення вул. І.Франка в с.Безброди Золочівського району Львівської області».

????«Реконструкція вуличного освітлення в с. Сторонибаби Золочівського району Львівської області».

????«Капітальний ремонт спортивного залу та частини допоміжних приміщень Задвір’янського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області».

????«Капітальний ремонт елементів благоустрою скверу в с. БалучинЗолочівського району Львівської області».

????«Встановлення дитячого ігрового майданчика в с. Андріївка Золочівського району Львівської області».

????«Капітальний ремонт елементів благоустрою скверу в с.Андріївка Золочівського району Львівської області».

????«Придбання мобільної сцени для Красненської територіальної громади Золочівського району Львівської області».

????«Капітальний ремонт (заміна вікон та дверей) Петричівської філії І-ІІ ст. Красненського ОЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 по вул. Шкільна, 2 Золочівського району Львівської області».

????«Створення належних умов функціонування Красненського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2 Золочівського району Львівської області із впровадженням енергозберігаючих технологій (заміна вікон та дверей)».

????«Капітальний ремонт харчоблоку ЗДО «Калинонька» в смт. Красне по вул. Бічна Залізнична, 4».

????«Капітальний ремонт частини приміщення закладу дошкільної освіти «Курочка Ряба» с.Сторонибаби вул.Нова, 8 Золочівського району Львівської області».

????«Капітальний ремонт (заміна вікон та дверей) Сторонибабського ЗЗСО І-ІІІ ст. по вул. Нова, 7 Золочівського району Львівської області ».

????«Капітальний ремонт даху Утішківського ЗЗСО І-ІІ ст. с. Утішків Золочівського району Львівської області».

????«Капітальний ремонт частини приміщень Красненського ОЗСО І-ІІІ ст. № 1 в смт. Красне по вул. Золочівська, 5 ».

????«Капітальний ремонт покрівлі даху Куткірської філії Красненського ОЗСО І-ІІІ ст. № 1 в с. Куткір по вул. Шкільна».

????«Придбання інвентаря і предметів довгострокового користування в Народний дім смт. Красне Золочівського району Львівської області».

????«Придбання звуко-підсилюючого та світлового обладнання для належного функціонування закладів культури Красненської територіальної громади».

????«Створення мультимедійного простору «HUB» для дозвілля дітей та молоді Красненської територіальної громади».

????«Створення сучасного культурно-мистецького простору на базі музею Софії Караффи-Корбут в с. Куткір Золочівського району Львівської області».

????«Створення належних умов для функціонування 44ДПРП 14ДПРЧ 5ДПРЗ ГУ ДНС України у Львівській області».

????«Встановлення системи відеонагляду на території смт. Красне Золочівського району Львівської області».

????«Придбання сучасного лабораторного обладнання для покращення якості лікування пацієнтів Красненської територіальної громади».

??Окрім цього підтримали участь в обласному конкурсі регіонального розвитку, а саме вирішення питання каналізування вулиць, зокрема підключення до каналізування молокозаводу, закупівля техніки для комунального підприємства, зокрема екскаватора з ковшем і лопатою та інше. Селищний голова висловив сподівання, що хотілось все ж по держпрограмі «Велике будівництво» відкрити дитячий садок в Задвір’ї, адже зі своєї сторони ми всі умови для цього виконали.

??Обговорили питання парків та нових майданчиків.

??В атмосфері взаєморозуміння, де кожен член виконкому мав можливість висловити власні думки та пропозиції, прийнято десятки важливих рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь