A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Рука допомоги та підтримки

Дата: 08.04.2022 09:43
Кількість переглядів: 326

За сприяння благодійного фонду "Новий шлях до змін" (с.Полоничі, Красненська ТГ) компанія Бар Сервіс Львів ", що є дистрибютором упаковки, одноразового посуду та одягу, побутової та професійної хімії, паперових виробів, що забезпечує цими розхідниками кафе, підприємства та організації, виділила допомогу для тимчасово переміщених осіб.

Це речі першої необхідності та засоби гігієни (пральний порошок, мило рідке, тверде та господарське, шампунь, гель для душу, тапочки готельні та ризинові).

Багато людей зі східних областей нашої держави проживають в школах та садочках громади та потребують простих і необхідних речей.

Приємно бачити, що бізнес не лише вміє заробляти кошти на території нашої громади, а й активно долучається до її потреб та реагує на запити в разі необхідності.

Хочемо додати, що ПП "Бар Сервіс Львів", через свого представника, пообіцяв в подальшому максимально сприяти в забезпеченні розхідними матеріалами вимушено переміщених осіб та всіляко сприяти у вирішенні питань з розхідними матеріалами, хоч здійснюють доставку на території громади близько року.

Окремої уваги заслуговує благодійний фонд "Новий шлях до змін". Він був створений небайдужими мешканцями с.Полоничі (Красненська ТГ) лише на початку 2022 року і мав на меті вирішення соціально побутових та інфраструктурних потреб населення нашої громади, але війна внесла свої корективи.

На рахунки цього фонду від закордонних донорів вже надійшли перші кошти в розмірі 15 тис грн, які фонд витратить на закупівлю продуктів харчування для тимчасово переміщених осіб, що розміщені в школах та садочках Красненської громади.

Додаємо розрахунковий рахунок фонду, щоб кожен бажаючий зміг долучитися та допомогти і внести свою лепту в загальну справу і наблизити день, коли ми переможемо.

Всі зібрані кошти будуть використані для потреб тимчасового переміщених осіб, що проживають на території Красненської ТГ.

Найменування отримувача: БО БФ НОВИЙ ШЛЯХ ДО ЗМІН

Код отримувача: 44782876

Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA663052990000026005001030635

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь