A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська ТГ долучилась до благодійного пісенного туру «Караоке для Перемоги», що проходив у п’яти містах Польщі

Дата: 14.07.2022 12:41
Кількість переглядів: 711

Фото без описуТРК «Перший Західний» провела у дружній Польщі благодійний пісенний тур «Караоке для Перемоги», де продавали вишивки, мед, випічку, книги, сувеніри із сіна, солодощі, іграшки, патріотичні стрічки. Для благодійної торгівлі Красненська ТГ передала вироби ручної роботи наших майстринь та господинь.

??Під час заходу лунали українські та польські пісні, відкривались нові караоківські таланти, а особливу увагу привертав український колорит під час ярмарку, де були представлені вироби від громад Львівщини.

Фото без опису??Наші бджілки-трудівниці Красненської ТГ Іванна Романовська з селища Красне та Марія Медвецька з села Бортків випекли для ярмарку смачні пряники. Різноманітні сувенірні вироби виготовила Олеся Цимбор з селища Красне, а Марта Мізга з Полоничі – цікаві вироби із сіна.

??З упевненістю можна сказати, що часи змінюються, а мода на прикраси і вироби ручної роботи не зникає. Тому цікаві обручі, брелочки з елементами вишивки, браслети, закладки до книжок виготовили для ярмарку працівниці КЗ «Публічна опорна бібліотека ім.І.Тиктора» у складі Наталії Худзяк, Марії Голуб та Галини Тихої.

Фото без опису??Смачний мед передали Едуард Марціняк та Світлана Дідух. Його смак припав до вподоби нашим польським друзям.

?Як зазначає селищний голова Роман Фурда, сьогодні для нашої країни кожен повинен робити те, що може, там, де він є. І перемога не забариться. Ось така спільна мета і творчість допомогла зібрати кошти на авто для журналістів, які тримають оборону на передовій. За що щиро дякуємо нашим майстриням та господиням, що допомагають у цей нелегкий час!

Фото без описуФото без опису

 

 Фото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь