Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Підприємець, який завжди приходить на допомогу

Дата: 06.02.2023 17:53
Кількість переглядів: 86

Фото без описуНе словом, а ділом: задвір’янський підприємець Володимир Басараба вкотре активно допомагає нам, що заслуговує на слова подяки. Через випадання чимало снігу підприємець своїм тракторцем допоміг розчистити вулиці у двох населених пунктах – у селі Задвір’я та Полтва (центральна дорога).

Як розповів староста Едуард Марціняк, пан Володимир розчищав вулиці уночі та вранці. Володимир Басараба – не словом, а ділом доводить добрі справи. Майже місяць тому він допоміг з транспортом для перевезення та погрузки щебня для підсипання дороги у с.Полтва. Робив добро безкорисливо. Приємно, що у даному питанні усі працюють скоординовано та злагоджено для добробуту мешканців.

«Ми завжди розраховуємо на допомогу підприємців та фермерів, що працюють на території громади та фізичних осіб, в чиїй власності є відповідна техніка, - каже селищний голова Роман Фурда. – Водночас хочу висловити велику подяку пану Володимиру та іншим підприємцям громади, які долучаються до ліквідації наслідків снігової стихії. Навіть у такий час є люди, які докладають власних зусиль, щоб допомогти своїм односельчанам та ближнім – це потрібно цінувати!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь