Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

«Кімната патріотичного виховання» на базі експозиції історико-краєзнавчого музею селища Красне в межах розширення Пантеону «Борцям за Волю України»

Дата: 01.09.2023 12:35
Кількість переглядів: 204

Фото без описуВраховуючи побажання громадськості щодо потреби розширити як площу історико-краєзнавчого музею смт.Красне з метою розміщення всієї експозиції, так і можливостей Красненської бібліотеки імені Івана Тиктора, оскільки на даний час робота бібліотеки зводиться не лише до видачі книжок, а заплановано для роботи з молоддю задіяти інтерактивний простір, керівництвом Красненської селищної ради ініційовано наступні рішення:

У парку по вулиці Грушевського селища Красне в межах розширення Пантеону «Борцям за Волю України», де буде зводитись Алея Героїв, які загинули в новітній війні з росією, заплановано облаштувати приміщення для «Кімнати патріотичного виховання» площею не менше 100 м², на базі експозиції історико-краєзнавчого музею селища Красне, враховуючи значний обсяг зібраних матеріалів про уродженців Красного Василя Кука, Івана Тиктора, історії боротьби місцевої ОУН/УПА та відповідно розміщення експонатів про «Небесну сотню», в тому числі нових матеріалів про наших сучасних героїв боротьби за Незалежність та територіальну цілісність України, що дасть можливість задіяти всю наявну експозицію. З цією метою уже іде робота по виготовленні проектної документації. Це означає, що у цей непростий час ми і надалі приділятимемо важливу роль патріотичному вихованні, вшануванню пам’яті наших героїв, які колись боролись і тепер продовжують боротьбу за Україну. Звісно паралельно надалі допомагатимемо Українській армії.
   Наголошуємо, що таке рішення в свою чергу дозволить також збільшити площу бібліотеки і відповідно задіяти інтерактивний простір, на що можна вже зараз отримати державне фінансування.
   Враховуючи вищевикладене, експозиція історико-краєзнавчого музею розміщуватиметься тимчасово у приміщенні ОЗЗСО І-ІІІ №1 селища Красне, тому просимо поставитись до цього з розумінням.

/Роман ФУРДА,
селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь