Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Красненську ТГ завітали фахівчині центру «Жіночі перспективи»

Дата: 26.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 375

Фото без опису??Сьогодні відбулася зустріч працівників Красненської селищної ради, зокрема відділу соціального захисту населення, сектору «Служба у справах дітей», з представницями ГО «Центр «Жіночі перспективи» Оленою Кальбус та Надією Костіною.

??Захід проходив з метою підвищення рівня обізнаності населення області щодо ризиків, пов’язаних із працевлаштуванням (в т.ч. за кордоном), а також захист прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми, покращення їхнього доступу до інформації та необхідної, гарантованої державою допомоги фахівчині.

??В робочому засіданні взяли участь секретар ради Світлана Дідух, заступник селищного голови Андрій Лащук, в.о.директора КНП «Красненська міська лікарня» Микола Колачинський, начальник відділу соціального захисту населення Роман Антонишин, заступник начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Наталія Байко, директор Буської філії Львівського обласного центру зайнятості Степан Миляновський, головні спеціалістки Оксана Турчин та Юлія Хвостяк, представники поліції та інші.

??Обговорювали соціальні проблеми на території громади, визнали важливість якісної соціальної роботи для мешканців, а також потребу надавати жителям інформацію, яка може застерегти та вберегти від необдуманих кроків і рішень.

??На зустрічі йшлося про вагомий для громади ресурс організацій громадянського суспільства з можливістю залучити інвестиції ззовні на вирішення локальних потреб та проблем.

??Учасники обговорення наголосили на необхідності розміщувати в найдоступніших місцях та інформаційних джерелах контактів і телефонів гарячих ліній, на які можна безкоштовно подзвонити й отримати консультацію та інформацію з питань безпечного працевлаштування/навчання/перебування, поведінки. Це номери національної телефонної лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів – 0 800 505 501 та 527.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь