A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

В Красненській ТГ відбулися святкові заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2022 22:41
Кількість переглядів: 481

Фото без опису??Сьогодні у селі Сторонибаби (Красненська ТГ) відзначили Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч для багатьох українських хлопчиків та дівчаток це свято має особливе значення. Адже війна забрала у них право на щасливе та мирне дитинство, позбавила захищеності, безпеки, домівки, рідних…

??Розпочався захід з виконання Гімну України на скрипці від Оленки Павук.

?З вітальними словами до громади звернувся селищний голова Роман Фурда, який наголосив, що триває боротьба за мирне та щасливе майбутнє для наших маленьких українців, побажав усім здоров’я, терпіння, мирного неба та яскравих емоцій від святкового дійства.

??Пролунали гарні побажання для дітей від т.в.о. начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Олени Ільницької.

??Ведуча святкового концерту головний спеціаліст відділу культури Ольга Мазур запрошувала на імпровізовану сцену творчі колективи та сольних виконавців з Полтви, Красного, Острівчика-Пильного, Андріївки, Глинян.

????Пісенні дарунки лунали від Юлії Яреми, Марти Карпій, Олени Сілковської, Христини Вовчанської, Назара Кузьми, Діани Руцької, Наталії Костів, сестричок Козловських, Уляни Прокопюк, колективу «Красняночки».

?Танцювальні номери подарували глядачам зразковий хореографічний колектив «Плеяда» НД смт.Красне (кер.Мар’яна Козак), танцювальна студія «М-Денс» (керівник Марія Макогонська), зразковий хореографічний колектив «Енерджі» (кер.Ірина Сторонянська).

??Під час святкового дійства для дітей було зорганізовано різноманітні розваги та конкурси: ігри, стрибки на батуті, качелі, спортивні змагання, книжкова виставка, фотозони, малюнки для захисників, аквагрим, плетіння маскувальної та патріотичної сітки, фарбове шоу. Допомагали у святковому дійстві працівники бібліотеки Сторонибабського пункту, Куткірської філії та КЗ Публічна опорна бібліотека ім.Івана Тиктора смт.Красне.

??Завершився захід переглядом українського мультфільму «Микита Кожум’яка». Загалом панувала святкова, весела атмосфера та лунав дитячий сміх.

????Висловлюємо всім учасникам щирі слова подяки за участь у дійстві, а також депутату селищної ради Дмитру Квятковському за надану фінансову допомогу для проведення заходу.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

??Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними прославляли свої родини та рідний край.

?У малечі не повино бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

?Любі дітки! Бажаємо Вам мирного неба, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь