A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Мешканці сіл Задвір'я та Полоничі виготовили майже чотири тисячі банок тушонок для ЗСУ

Дата: 20.06.2022 11:59
Кількість переглядів: 385

Фото без описуТакий зараз час, що кожен робить задля перемоги над ворогом усе, що може — на своєму місці та по мірі можливості. Мешканці сіл Задвір’я та Полоничі плідно попрацювали за сприянням благодійника Дмитра Папроцького та старости Едуарда Марціняка – виготовивши м’ясні вироби з рисом, гречкою і паштети. І це все — з любов’ю для підтримки нашої армії.

Виготовити тушонки для військових ініціатива директора ПП “Агро-Прогрес” постійного мецената, благодійника Дмитра Папроцького. За його кошти вдалось закупити 8 свиней, одну надав Йосип Гвоздецький з с.Полтва. Для продовження роботи ще одну дає небайдужий мешканець з с.Полоничі.

Фото без описуЯк розповідають селяни, завдяки пану Папроцькому були всі необхідні продукти для виробництва тушонок, долучились також продуктами, банками та кришками мешканці сіл Задвір’я та Полоничі. Варто відзначити, що люди долучались не лише продуктами, але й коштами, як один із мешканців с.Полоничі пан Андрій, який передав три тисячі гривень на потреби виробництва тушонок. Усі дружньо та плідно займались процесом виготовлення. І результат – є!

За майже місяць працьовитості було виготолено понад три тисячі банок тушонки, які відразу передали на передову для наших бійців. Зупинятись на цьому не збираються, і готуються до нової роботи, бо поки наші воїни нещадно знищують ворога, вони надійно тримають тил.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь